Šovakar — «t.A.T.u»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Rīgā ieradīsies grupa «t.A.T.u», lai sava jaunā albuma «Dangerous & Moving» turnejas laikā koncertētu Ķīpsalas hallē.

Kopā ar ierasto «t.A.T.u» duetu — bruneti Jūliju Volkovu un rudmati Ļenu Katinu — uz skatuves kāps pavadošā grupa sešu augstas klases mūziķu sastāvā, kuru nacionālā piederība sniedzas no Krievijas līdz ASV. Koncertā tiks izpildīts jaunā albuma repertuārs, kā arī dziesmas no iepriekšējā — debijas — albuma «200 km/h in the Wrong Lane», kas tika pārdots vairāk nekā piecu miljonu tirāžā visā pasaulē.

Rīgas koncerta norisei grupas menedžments apstiprinājis organizatoru piedāvātu īpašu un unikālu skatuves konstrukciju risinājumu, gaismu režiju un oriģinālu jaunāko LED  tehnoloģiju izmantošanu skatuves noformējumā. Līdz ar to Rīgas šovs būtiski atšķirsies no pārējiem «t.A.T.u.» «Dangerous & Moving» turnejas koncertiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu