Džordžam Maiklam atkal nepatikšanas?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Policija nopratinās britu dziedātāju Džordžu Maiklu — tiek pieļauts, ka viņa «Range Rover» džips ceturtdien ietriecies citās automašīnās, kas bija novietotas uz ielas.

42 gadus vecais dziedātājs ietriecies ar savu 60 000 latu vērto «Range Rover» trijās noparkotās automašīnās neilgi pēc astoņiem no rīta. Policisti vēlāk atrada viņa bojāto bezceļnieku, taču no paša Maikla nebija ne vēsts. ««Range Rover» tika atrasts pie Džordža Maikla mājas, taču policijai nav nekādas atbildes no viņa,» teica policijā. «Mēs nezinām, vai viņš vadīja mašīnu, kad notika sadursme.»

Negadījums notika mazāk nekā jūdzi no Maikla mājas Haigeitā, Londonas ziemeļos, kur viņš dzīvo kopā ar savu boifrendu Keniju Gosu. Kaimiņi ziņo, ka dzirdējuši skaļu rībienu sērijas un redzējuši Maiklu «drausmīgā stāvoklī». Daži piebilda, ka redzējuši «Range Rover» aizbraucam no sadursmes ar citām automašīnām un pēc tam atgriežamies notikuma vietā. Policijas pārstāvis teica: «8.10 no rīta policiju informēja, ka Hornseja līnijā, Haigeitā, «Range Rover» iekļuvis sadursmē ar citām mašīnām. Vēlāk auto tika atrasts noparkots un atstāts novārtā. Tagad policija runās ar tās vadītāju.»

Ko par notikušo saka pats dziedātājs, nav zināms, jo viņa pārstāvim nebija iespējams sazināties ar Maiklu. Tā būs otrā reize šogad, kad policija nopratinās Maiklu. Februāra sākumā dziedātāju policija aizturēja par narkotiku glabāšanu — viņš tika atrasts guļam, pārliecies pār stūri savā auto, kas bija novietots Haidparka stūrī Londonas centrā. Mašīnā tika uzietas narkotikas un seksa rotaļlietas. Džordža Maikla vaina tika atzīta, un viņš saņēma policijas brīdinājumu par marihuānas lietošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu