Sprukts un Astašenko būs izlasē ne ātrāk kā 23. aprīlī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Somijas SM-līgā zaudējumu pagarinājumā piedzīvoja Hemenlinnas «HPK» vienība, kas šoreiz zaudēja Pori «Ässät». Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1.

Jāņa Sprukta un Kaspara Astašenko pārstāvētā Hēmenlinnas «HPK» atbildes spēlē Pori 4:5 pagarinājumā atzina vietējā «Ässät» pārākumu. «HPK» hokejisti trīs reizes mača gaitā izvirzījās vadībā, tomēr pretinieki prata atspēlēties. Neizšķirtu «dūži» panāca 34 sekundes pirms trešās trešdaļas beigām, kad precīzs bija Matti Kapainens. Savukārt pagarinājuma 3. minūtē Jesse Sārinena vārti atnesa Pori komandas hokejistiem uzvaru. Jānis Sprukts rezultativitātes punktus neguva, bet Kaspars Astašenko nopelnīja divas soda minūtes.

Šobrīd zināms, ka finālsērijai būs nepieciešama ceturtā spēle, kamdēļ Sprukts un Astašenko nevar pievienoties izlasei līdz nākamajai pārbaudes spēlei pret Somiju, bet ātrākais pēc 22. aprīļa.

Spēlē par 3. vietu Oulu «Kärpät» 6:2 uzvarēja Helsinku «IFK».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu