«Cosmos» «Eirovīzijas» singla prezentāciju «apciemo» pats Gagarins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Cosmos

Līdz ar Kosmonautikas dienu pasaulē nākusi grupas «Cosmos» «Eirovīzijas» dziesma «I Hear Your Heart» CD singla formātā. Diska neoficiālo prezentāciju, kas notika Maskavā, ārkārtīgi svinīgā 12. aprīļa rītā ar savu klātbūtni pagodināja arī pats Jurija Gagarina piemineklis.

«Mūsu jaunā singla CD iznākšanu sagaidījām Maskavā, kas iekrita tieši Kosmonautikas dienā, tad nu uzmeklējām pašu Gagarinu, kas pa šiem gadiem gan ir nedaudz pārakmeņojies, bet mūzika viņam joprojām iet pie sirds,» stāsta Reinis Sējāns.

www.micrec.lv

CD singla multilingvistiskais sastāvs ir:

  1. «I Hear Your Heart»
  2. «Billie Jean»
  3. «Ticu un viss»
  4. «Танго летнего сада» (ar Laimu Vaikuli)
  5. «I Hear Your Heart» REMIX (DJ Masulis)

Gatavojoties lielajam «Eirovīzijas» finālam 20. maijā Grieķijā, «Cosmos» puiši ar Hansabankas atbalstu devušies vairāku «Eirovīzijas» valstu apgaitā un jau apmeklējuši nedēļu ilgus interviju došanas kursus Krievijas metropolē Maskavā. Vēl paredzētas vizītes Lietuvā un Vācijā, bet patlaban brašā sešotne atrodas Ukrainā, kur savas spējas izrāda piecos TV kanālos un četrās radiostacijās.

«Jāsaka, ka mums par lielu un patīkamu pārsteigumu gan Krievijā, gan arī Ukrainā «Cosmos» nav pavisam tukša skaņa. Tā ir skaņa, kas ir pilna ar cilvēku zināšanu par mums un arī visai lielu patikšanu par to, ko mēs darām,» stāsta Andris Sējāns.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu