Janai <i>Kay</i> iznācis jauns albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašlaik Baltijas reģionā progresīvās un mūsdienīgās mūzikas laukā neatrast veiksmīgāku ārvalstīs pazīstamu mākslinieku, kura albums tiek patiesi gaidīts.

Pirms šā albuma iznākušo singlu «Tears in the Rain» un «Waiting for Your Love» lielie panākumi un šo hitu parādīšanās tādās ievērojamās radiostacijās kā «ВВС Radio 1», «Kiss 100», «Ministry of Sound», «Vybe» un citu, ir neapstrīdams mūzikas kvalitātes apliecinājums.

Janas Kay popularitātes pieaugumu ietekmējusi daudzsološā sadarbība ar vadošajiem dīdžejiem un pasaulē pazīstamiem projektiem, kā arī atbalsts, ko viņas dziesmām snieguši tādi progresīvās mūzikas meistari kā John Digweed, Osamu M, Paul B, Ivan Roudyk, Vadim Zhukov, Charma, Dreem Teem, Jon O'Bir, Alucard, Tall Paul, Graham Gold, Rank 1, Marc West, John Askew, Guy Ornadel un daudzi citi.

«Magnetic» — tas ir jauns albums, ar unikālu koncepciju un pieeju mūzikas producēšanai 21. gadsimtā. Albumā, kas veidots divās atšķirīgās versijās, saplūdis ideju daudzpusīgums un sava īpašā un neatkārtojamā autores formula.

Darbam ar albumu piesaistītie ārzemju producenti savu darbu — realizēt ierakstu katrai no šīm divām versijām — paveica, pat pārsniedzot autores izvirzītās prasības. Pie vienas skaņas formulas strādāja komanda no Anglijas talantīgā producenta «Fear Force» vadībā, kas plaši pazīstams ar saviem darbiem daudziem Anglijas progresīvās transa mūzikas projektiem.

Otra — šo pašu desmit dziesmu versija, kas ietilpst blakus diskā, — veidota citā progresīvā stilā, un to paveicis jauns, daudzsološs producents, pazīstams kā Noiz, kas ieguvis popularitāti, izdodot savus darbus ar pasaulē labi pazīstamiem house-music leibliem kā «Onephatdeeva», «Big Love», «Subliminal» un citiem.

Albuma internacionālā šķautne te vēl nebeidzas. Lielāko daļu darbu sacerējusi pati Jana Kay, dalot autorību ar amerikāņu dzejnieku Thom McGair, kā arī piedaloties britu dziesmu tekstu autoram Rob Gregory.

Dziedātājai šis ilgi gaidītais albums ir ļoti svarīgs, jo tajā realizējušās sen iecerētas idejas. Pie katras dziesmas strādājis liels skaits cilvēku, un katra dziesma, pakļauta laika pārbaudei, apliecinājusi savu kvalitāti. Ar leiblu «Deeselecta» izdotais albums «Magnetic» tika radīts īpaši rūpīgi un bez strikti noteiktiem termiņiem. Varbūt tieši tādēļ to nevar nosaukt par sasteigtu. Albumam piemīt nobriedis un mūsdienīgs neatkārtojamās Janas Kay skanējums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu