«Apollo» videočatā Aina Poiša

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Andžs/Apollo

Pirms neilga laika plašu rezonansi izraisīja kāds, kā sākumā šķita — nevainīgs, aprīļa joks. Īsi pirms 1. aprīļa sarunu šovā «Aina» tika izziņots, ka it kā tiek meklēta jauna vadītāja, jo līdzšinējā — Aina Poiša — grasās televīzijas dīvas darbam likt punktu.

Tomēr, kā zināms, tas bija tikai joks, un Aina Poiša joprojām iztaujā savus sarunu šova viesus par kutelīgām un privātām tēmām.

Šodien  viss bija otrādi — «Apollo» videočatā ikviens no jums varēja uzdot kādu āķīgu jautājumu TV3 sarunu šova «Aina» vadītājai.

<b>www.ainatv.com</b>

Evita: Arī manam vīram ir alkohola problēmas, esmu dilemmas priekšā, mēģināt kaut ko darīt vai iet katram savu ceļu? Arī esmu psihologs, taču savā laulības dzīvē neprotu pielietot šīs zināšanas, vai tā ir mūsu profesijas slimība?
 
Es domaaju, ka Jums ir pietiekami daudz informaacijas, lai straadaatu ar liidzatkariibu, jo Juus tachu zinat, ka shii probleema ir. Lai veicas! 

Dexs Ko domājat par jauno LNT raidījumu Palīdzības Formula??
 
Jaa es nepacietiiba to gaidiiju, jo Erviins ir cilveeks, kuru paziistu. Es nevaru buut objektiiva un nioveerteetu, jo pati biju shaadaa situaacijaa, kad saaku vadiit raidiijumu. Noveelu labu celjaveeju un nebuut nedomaaju, ka tas ir mans konkurents
 
vardiic: ja neesat pamanījuši, tad Aina bieži vien veic psiholoģijas seansus raidījumā,tā palīdzot cilvēkiem!
 
Es publiski vadu sesijas, es biezji redzu, ka kaadam cilveekam ir vajadziiga individuaala pieeja un meegjina pie taa piestraadaat...
 
vivi: Aina, kaa Jus vertejat psihoterapijas attistibu un vietu Latvijas sabiedriba? Kadi ir izplatitakie miti par psihologiju, psihoterapiju un psihiatriju tiesi Latvija?
 
Tendence ir pozitiiva, jo aizspriedumui mazinaas. Bez tava kjermenja ir arii dveesele. Dazjreiz ir skumji vai slikti, taapeec ir veerts iet pie kaada zinosha cilveekas, kas paliidz atrast speeku un pozitiivo dziivee. Jo mees esam gan stipri gan vaaji... Tas ir tikai normaali...
 
mammamma: Aina, juus loti labi izskataties. es arii centiishos, lai nepaliktu par vecu baabinju, kad man tuvosies 50, jo juus esat lielisks piemeers, ka tas ir iespeejams, lai gan man liekas vairums sievietes ir dziives nospiestas un nolaidushaas, vismaz apkaart man, zheel. veel man patiik, ka juus raidiijumos esat taada-korekta. veel man patiik, ka juusu raidiijumaa risinaataas situaacijas un viedoklus dzird tie, kuriem tieshi aciis pateikt es neko nevareetu (piemeeram - nu dziivojiet savu dziivi un nevis savu pieauguso beernu dziivi, juus tach pashi esat veel stipri), bet ja no malas cilveeki pasaka, tas izklausaas vinjiem savaadaak. Paldies.
 
Nospiestas sievietes ir man miilja teema, jo mans meerkjis ir paraadiit, ka sieviete peec 40 gadiem nemaz nav norakstiita, svariigi, ka tu speej dot labas emocijas. Ir daudz pozitiiva shajos gados un es meegjinu iedvesmot, ka viss veel ir priekshaa..
 
Rita: Ainas šovu skatos regulāri, sākumā nevarēju pierast pie vadītājas runas stila, bet, skatoties to regulāri, pieradu, un tas man netraucē. Reizēm jau šis tas kaitina, bet tad iedomājos, kā gan pati izskatos un izklausos no malas. Tas man liek padomāt par savu darba stilu, vai nepārtraucu cilvēkus pusvārdā, kā pajautāju, cik ieinteresēta esmu par darāmo, jo mans darbs ikdienā ir saistīts ar cilvēkiem auditorijas priekšā. Piedomāju pie sava izskata, jo esmu tikpat veca, cik Aina. Vadītājas ģērbšanās stils man patīk, izskatās labi. Protams, tur piestrādājis dizaineris. Un jāatceras,ka tas ir šovs. Vadītājam ir jāatšķiras no raidījuma viesiem vizuāli. Ja kādam nepatīk vadītāja, tad var raidījumu neskatīties! Tomēr svarīgākais jau ir tēmu loks, un tas ir interesants un daudzpusīgs. Raidījums liek paskatīties uz dzīvi citādāk, liek aizdomāties par dažādām lietām un pieņemt savu lēmumu. Viegli jau ir kritizēt, ja pats neko nevari novadīt. Arī kritizēt var dažādi, saglabājot kulturāla cilvēka tēlu. Liekas, ka daži tīšām izgāž savu žulti pār vadītāju un raidījumu! Nu, ko padarīsi, tādi esam!
 
Jaa, ja neveelas, tad var neskatiities... Cilveeki biezji izgaazj zjulti... Mediji - vieta, kur to izlikt, tas nemaz nav slikti, jo tad liidzcilveekiem netiek tik daudz sliktu emociju...
 
inga: Par AINAS šovu - ta skatos, ta neskatos, bet zākāt viņas raidījumu man ne prātā nenāk. Kritizēt var tad, ja vari pierādīt, ka vari to izdarīt labāk. Visiem neveiksminiekiem - uz priekšu, pārdodiet TV3 vadībai, ka būsiet labāki, un tad jau tiksmies ēterā......... AINAI - radošu veiksmi un atceries, ka TV visu nosaka reitingi (kas šim raidījumam ir ļoti augsti).
 
Es neesmu lietas kursaa par peedeejiem reitingiem, bet man ir ieksheeja sajuuta, ka viss ir kaartiibaa..
 
Lucija: Nevaru augstu veerteet vadiitaaju, kura raidijuma viesus nelaizh pie vaarda! Mums nav svariigs Aina viedoklis, bet gan uzaicinaato cilveeku dziivesstaasti un domas. Seviskji, ja cilveeks ir klusaaks, kautriigaaks, tad dzirdam tikai Ainas skaljo, samaaksloto valodu.. Par izskatu nav ko spriedeleet-vienam patiik,citam nepatiik.Nav jau skaistumkonkurss. Bet par diivu saukt..Aina,paskatiet Opras Vinfrijas shovus, vai vadiitaajas Ljenas vadiito Domino principu. Takts, aspraatiiba, viltiigi jautaajumi..tas ir stils.
 
Lai es iepaziitos ar tio, ko noziimee vadiit shaadu raidiijumu.. Tomeer uzskatu, ka mana individualitaate ir svariigaaka par kopeeshanu... Taa nav tikai mana atbildiiba, jo cilveekus, kas naak ir ieprieksh jaasagatavo, kam biezji nepietiek laika...
 
emīls: Kā ir sarunāties ar cilvēkiem, kas uz jebkuru jautājumu atbildēt spēj tikai ar «jā», «nē» un «nezinu»?
 
Kad iesleedzas kameras, tad biezji cilveeki apjuuk, taapeec es arii biezji meegjinu «uzsildiit» cilveekus, jo var jau atsevishkjus kadrus izgriezt...
 
emīls: Kāpēc neatbildat uz vēstulēm draugos?
 
Par to es juutos sklikti, jo taa nav mana privaata lapa. Taa kaa mums nav maajas lapa, tad draugi ir izveidoti vairaak kaa kontaktu lapa... To ir izdariijushi ar raidiijumu saistiiti cilveeki, bet ne es pati.
 
why: Vai jums patika skolā mācīties? kāpēc izvēlējāties studēt psiholoģiju? Vai bija viegli?
 
Man labaak patika iet uz skolu un satikties ar draugiem, nevis maaciities.. Man veel nebija taads konkreets meerkjis. Ar psihologjiju saaku nodarboties tikai 35 gados Gjimenes psihologjias centraa un tasd arii sapratu, ka to veelos studeet..
 
TV skatītāja: Labdien, Aina! Jūsu vadītais šovs ir interesants un saistošs. Paldies par to! Taču vēlētos Jums ieteikt vienu lietu. Proti - sarunājoties ar raidījuma viesiem un uzdodot tiem jautājumus, nepārtrauciet viņus pusvārdā, ļaujiet cilvēkam nobeigt domu ar saviem vārdiem! Veiksmi turpmāk!
 
TV tempaa nav pieljaujamas pauzes, taapeec reizeem pasaku priekshaa... un tas ir arii man temperaments... Muuzju dziivo muuzju maacies!
 
vivi:  veletos ieteikt raidijuma aplukot temu- neaugliba (viena raidijuma var sieviesu, otra- viriesu), un veletos zinat paaru dzives stastus, kad bija zudusas visas ceribas tikt pie berna, tomer izdevas beigas!
 
Mums bija viens labs meegjinaajums paliidzeet vienai gjimenei, kuri 10 gadus centaas tikt pie beerninja un mums paliidzeeja daktere Circene..Otra dalja shajaa jautaajumaa - mums ir diskusijas vai veseliibas probleemas ietilps raidiijuma teelaa, jo producentiem ir viedoklis, ka tik dzilji nevajag iebraukt probleemaas...
 
vivi: kaa Jus uztverat kritiku, negativu un agresivu attieksmi, kas tiek pret Jums versta, kaut vai palasot portalos cilveku komentarus to var pamanit? kaa Jums skiet, vai si kritika ir versta pret Jums personiski vairak vai pret raidijumu, vai abiem? kas ir labakas «zales», kas palidz iegut «imunitati» pret so kritiku?
 
Es ar kompjuuteru esmu uz «juus» un taadaa veidaa es nemekleeju kontakus. Man tas liekas bezpersoniski. Ja pienaak uz ielas man klaat un izsaka kritiku, njemu to veeraa... Kritika jau protams ir jaanjem veeraa, bet pamatota..
 
satrika: Nu viņa ir iedzīvojusies šajā lomā, ka nemaz nevaru kādu citu tur iedomāties, varbūt citreiz liekas nepieņemams ģērbšanās stils, bet tas ir tikai viņas stils! Ja kādam skauž tās gadi ,tad šeit pirmaja vietā ir lielā dzīves pieredze, prasme to pielietot un neapjukt!Šarms viņai ir, un mēs viņu esam iemīlējuši.
 
Gjeershanaas stils - mums ir konkreets barteris ar konkreetu veikalu un taa arii gjeerbjamies. Man ir gruuti iejusties klasiskaa stilaa, jo tas neatbilst manam raksturam, man patiik taa briivaak gjeerbties. Man ir arii savs stilists.. Protams, ir jaatrod kompromiss starp to kaa vajag un to kaa veelos izskatiities
 
ella: skatos so raidījumu tikai foršās vaditājas dēļ, apbrīnoju viņas šarmu, intelektu...
 
Komplimentu vareetu buut vairaak, jo pozitiivas emocijas iedvesmo :)
 
kategoriskā: Būtu ļoti skaista sieviete,ja nebūtu nodedzinājusies solārijā kā kurpju zole un savu, droši vien 40 gadu vietā neizskatītos pēc 60 gadīgas.Neesmu pret solāriju,bet neko nevajag pārspīlēt,ka nesanāk kā Ainai .Vai tad Jūs nezināt,ka solārijs veicina novecošanos?Vai Jums ir kompleksi uz savu izskatu?Iesaku šova tēmu-kāpēc skaistas sievietes, zinot solāriju,smēķēšanas,alkohola u.c. izskatam kaitīgu ieradumu lietošanu tomēr to dara.
 
Es uz solaariju tik pat kaa neeju, man vienkaarshi ir tumsha aada. Nupat esmu atbraukusi no Egjiptes,, taapees esmu bruuna. Man labaak patiik saules lutinaajums. Pati nesmeekjeeju un censhos ieveerot veseliigu eedienkarti
 
Neskatos TV: Neskatos TV, tomēr par Jums kā par raidījuma vadītāju ir izveidojies savs, visnotaļ pozitīvs, priekšstats - galvenokārt gan no publikācijām presē un skatītāju atsauksmēm gan starp draugiem/paziņām, gan internetā. Mans jautājums Jums - kādas bija jūsu domas un izjūtas par sarunu šovu tā pirmssākumos, un kā ir tagad - kad ēterā pavadītas neskaitāmas stundas? Vai ir kas tāds, ko gribētu mainīt? Iepriekš pateicos par Jūsu atbildi!
 
Interesanti... Man priecee, ka tie cilveeki, kas mani paziist klaatbuutnee, mani veertee labaak, nekaa tie, kas redz televiizijaa. Paguujushaa gadaa, kad raidiijums saakaas, man bija mazliet labaaks priekshstats par to, kaads tas buus, bet tas ir ikdienas darbs, kas ar laiku paliek taads kaa fabrikas variants....

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu