Cilvēces mūžības smaržas (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Vīriešiem dažreiz patīk, ka sieviete ir pirmatnēja, ka viņai ir īsta sievietes smaka. Nav runa par netīrību, taču sterilitāte un dabīgās smaržas aizvietošana ar parfīmiem arī var būt kaitinoša. Dabiskums uzbudina.

Te ir uzmanīgi jānovelk robeža, kas katram pārim var būt ļoti individuāla, ir jāeksperimentē un par to ir jārunā. Tāpat neizskūtas paduses vairs neskaitās higiēniski ne sievietēm, ne vīriešiem, kaut gan sabiedrības viedoklis par vīriešu padušu izskūšanu dalās.


Daudzu pāru attiecības ir sākušās ar deju. Sievietes matu smaržu vīrietis uztver apzināti, vai visbiežāk tā nostrādā uz zemapziņu. Deja kalpo kā savdabīgs tests, vai starp cilvēkiem veidosies tālākas attiecības vai ne, jo dejojot tiek testēta ne tikai matu smarža. Ja vīrieša un sievietes attiecības kļūst pavisam tuvas, ķermeņa izdalītās smaržas nozīme tikai palielinās.

Neviena cita smarža pasaules literatūrā nav tik daudz apjūsmota kā uzbudinātas un gribošas sievietes dzimumorgānu smarža. Kaut vai pieminēšanas vērts ir amerikāņu rakstnieka Henrija Millera intīmi erotiskā romāna Vēža zvaigznājs galvenais varonis, kurš stundām ilgi varēja pētīt sievietes kaunuma lūpas un veltīt vairākus grāmatas atvērumus to burvības aprakstam. Šis romāns ilgus gadus bija aizliegts, bet pēc tam pasludināts par ģeniālu...

Uzbudinātas, gribošas sievietes dzimumorgāni mirkli pirms tuvības smaržo tā, kā nesmaržo nekas cits uz šīs pasaules, un to var novērtēt tikai mīlestību un kaisli izjutis vīrietis. Tā ir smarža, kas noreibina, kas liek doties uz šīs smaržas burvīgo avotu un iegrimt tajā, pazust, saplūst ar to. Caur sievietes maksti no Neredzamās pasaules šajā pasaulē ienāk cilvēks. Tāpēc šai ķermeņa vietai ir cilvēces mūžības smarža, un kā pret tādu arī vajadzētu izturēties gan pašām sievietēm, gan vīriešiem.


Jāatzīst, ka vīriešu dzimumorgāniem pasaules klasiķu darbos gan tik jūsmīgi vārdi nav veltīti. Ja vīrietis lieto veselīgu uzturu, viņa spermai ir patīkama smarža un garša. Savukārt, ja viņš smēķē, ķermeņa smarža, arī spermas kvalitāte, smarža un garša strauji pasliktinās.

Paldies par sadarbību raksta tapšanā ārstam seksologam Arturam Šulcam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu