Laurim Freibergam 10 punkti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

Latviešu motokrosists Lauris Freibergs svētdien pasaules čempionāta trešajā posmā — Portugāles «Grand Prix» izcīņā — ierindojās 18. vietā elites MX1 klasē un ieguva desmit ieskaites punktus kopvērtējumā. Freibergs pirmajā braucienā finišēja 20. vietā, bet otrajā ieņēma 12. pozīciju, kas kopā deva desmit ieskaites punktus kopvērtējumā.

Abos finālbraucienos MX1 klasē piedalījās vēl viens mūsu motokrosists Aigars Bobkovs, kas posmā palika 27. vietā un pie punktiem netika. Pirmajā braucienā viņš finišēja 23. vietā, bet otrajā — par pozīciju zemāk.

Par posma uzvarētāju kļuva beļģis Stefans Evertss, kas bija ātrākais abos braucienos. Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc trim posmiem Evertss ir līderis ar 142 punktiem, bet otrajā vietā ar 115 punktiem — igaunis Tanels Leoks. 22. pozīcijā ar 12 punktiem ir Freibergs, bet Bobkova rēķinā septiņi punkti un 26. vieta kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu