Jana Duļevska uzvarējusi bedru braukšanas čempionātā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā noslēdzās «Mitsubishi Outlander» čempionāts braukšanā pa bedrēm, kurā, mērojot Pārdaugavas draudīgākos ceļus, finišēja bedru izpētes ekspedīcija.

Kopā ar stūrmaņiem ekspedīcijā devās «Mitsubishi Outlander» īpašnieki Linda Leen, Jana Duļevska, Arnis Bikšus, kā arī Ilmārs Bricis, kas tādējādi dzīvespriecīgā veidā vēlējās vērst uzmanību ceļu seguma problēmām Latvijas galvaspilsētā.

«Latvija ir tāda noslēpumaina zeme. Tāda kā Outlandija, kur ceļus klāj bedres un grambas un sniegā iestrēgušu auto īpašnieki lamā sliktos ceļus un valdību. Taču, kas citu auto īpašniekiem ir šķēršļu un problēmu josla, citam — izklaide un rotaļu laukums,» atzina akcijas dalībnieki, cīnoties par kaismīgākā bedru braucēja titulu. Šajās sacensībās dalībnieki mērojās spēkiem savdabīgā golfa turnīrā — maršrutā dodoties ar džipiem, ekipāžas izbrauca deviņas bedres.

Visprasmīgākie un ātrākie outlandieši izrādījās Jana Duļevska un Ivars Vasaraudzis, kas par mata tiesu pārspēja konkurentus, iegūstot Bedru čempionāta Grand Prix. Savukārt bedres mīlošākā izrādījās Lindas Leen vadītā ekspedīcija — viņa trasē uzkavējās visilgāk, katrai bedrei veltot īpašu laiku un uzmanību. Skatītāju simpātijas guva Arnis Bikšus un atraktīvākā outlandiete — viņa meita Emīlija Didžus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu