Aktrisei Denīzei Ričardsai ir romantiska dēka

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Denīze Ričardsa un Ričijs Sambora ievēroti mīlinoties kādā restorānā, vēsta žurnāls «People».

35 gadus vecā Ričardsa un 46 gadus vecais Sambora, kurš pašlaik šķiras no aktrises Heteres Loklīras, ieradās «Le Café» netālu no Losandželosas katrs ar savu auto, saskūpstījās automašīnu stāvvietā un roku rokā devās uz restorānu, kur pavadīja laiku romantiskās noskaņās. Abi aizbrauca no restorāna kopā.

Pagājušo piektdien Ričardsa iesniedza tiesā 17 lapas garu dokumentu, kurā bija teikts, ka viņas nu jau bijušais vīrs Čārlijs Šīns draudējis viņu nogalināt. Laulības laikā Šīns arī nelegāli lietojis recepšu medikamentus, dažreiz bijis vardarbīgā noskaņojumā, aizrāvies ar azartspēlēm un skatījies pornogrāfiskas interneta lapas ar «ļoti jaunām meitenēm». Šīns nodēvēja Ričardsas apgalvojumus par «zemiskiem» un «nepamatotiem».

Šīns un Ričardsa apprecējās 2002.gadā, un viņu laulībā piedzima divas meitas - Sema un Lola.

Ričardsa iesniedza prasību šķirt viņas un Šīna laulību pagājušā gada martā, kad bija sestajā grūtniecības mēnesī ar Lolu. Pēc meitas piedzimšanas pāris uz laiku salaba, taču 4.janvārī tomēr pieprasīja nokārtot laulības šķiršanu privātam šķīrējtiesnesim.

Februārī Sambora, kurš ir grupas «Bon Jovi» ģitārists, izšķīrās no Loklīras. Pāris bija precējies 11 gadus, un viņiem ir astoņus gadus veca meita Ava.

Ričardsa un Loklīra ir draudzenes, kas satuvinājās laikā, kad Ričardsa šķīrās no Šīna. Loklīra, kura kopā ar Šīnu piedalījās seriālā «Spin City», pēc Lolas piedzimšanas palīdzēja arī rūpēties par bērnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu