Džegers «padzen» Bušu no viesnīcas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Grupas «Rolling Stones» līderis Miks Džegers ir norezervējis apartamentus viesnīcā Vīnē dažām jūnija dienām, kad mūziķi uzstāsies ar koncertiem šajā pilsētā. Bešā ir palicis Džordžs Bušs, kuram tajā pašā laikā greznie apartamenti būtu vajadzīgi atpūstai kāda sammita laikā, ziņo britu tabloīds «The Sun».

Par greznajiem «Royal Suite» apratamentiem Vīnes «Imperial Hotel» Miks Džegers maksās 3600 latu par nakti. Vēlāk šos apartamentus vēlējās rezervēt Buša administrācijas pārstāvji, taču mūziķis ir asi kritizējis Buša vadīto Irākas karu un nedomā piekāpties. Viņš rezervāciju paturēs sev.

«Baltā nama amatpersonas vēlējās rezervēt apartamentus un citas istabas viesnīcas pirmajā stāvā. Bet Miks un grupa ir jau rezervējusi visas šīs telpas,» teica kāda Džegeram tuvu stāvoša persona. «Buša cilvēkiem varēja rasties iespaids, ka viņi dabūs istabas, taču nav iespējams, ka Miks viņiem piekāpsies.»

Džegera nepiekāpība, iespējams, ir skaidrojama ar viņa uzskatiem — pēdējā «Rolling Stones» albumā «A Bigger Bang» tiek iedzelts Buša Irākas politikai. Klasiskā stilā ieturētie apartamenti ir simt pasaules labāko viesnīcu istabu sarakstā. Tajos ir milzīga gulta, lustras un gleznas. Šajos apartamentos, uzturoties Vīnē, savas valdīšanas gados mitinājušies bijušie ASV prezidenti Ronalds Reigans, Džons Kenedijs un Džordžs Bušs vecākais.

Svētdien viesnīcā ieradās ASV slepenā dienesta aģenti un sīki pārbaudīja apartamentus. Viesnīcnieki apstiprināja, ka Bušs tajos nepaliks. Pamatojoties uz drošības apsvērumiem, ASV vēstniecības Vīnē pārstāvis atteicās izpaust, kur tagad mitināsies Bušs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu