Vītoliņa atvadu spēlē Irbes vietā spēlēs Naumovs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Harija Vītoliņa atvadu spēlē vārtsarga Artūra Irbes vietā piedalīsies Sergejs Naumovs. To trešdien preses konferencē paziņoja bijušais Latvijas hokeja izlases kapteinis Vītoliņš.

Vītoliņa atvadu spēle 29.aprīlī notiks «Arēnā Rīga», un mačā Latvijas hokejisti tiksies ar Čehijas līgas esošajiem un bijušajiem hokejistiem.

«Nespēlēs Irbe, kurš traumas dēļ nespēlēs arī Latvijas izlasē. Irbe negrib, lai kāds nepareizi saprastu, ja viņš izietu laukumā,» teica Vītoliņš. «Vajadzēja ātri reaģēt, un piekrita spēlēt Naumovs. Viņš laukumā dosies uz neilgu laiku, jo jāgatavojas pasaules čempionātam.»

Kā zināms, Naumovs ceturtdien Latvijas izlases sastāvā devās uz Kopenhāgenu, kur piektdien Latvijas izlase aizvadīs pārbaudes spēli ar Dāniju. Uzreiz pēc atgriešanās Latvijā Naumovs piedalīsies Vītoliņa atvadu mačā, un pret to nav iebildis Latvijas izlases galvenais treneris Pjotrs Vorobjovs.

Tāpat Latvijas komandā nebūs viena no treneriem Vladimira Jurzinova. «Jurzinovs atteicās, jo viņš piekritis strādāt Krievijas izlasē. Es gan nezinu, kādā statusā viņš būs Krievijas izlasē.»

Vītoliņš atzina, ka atvadu spēle būs vairāk kā šovs līdzjutējiem. «Eiropā tā ir pieņemta lieta, bet pie mums vēl nebija praktizēts, ka hokejists, kurš ilgu laiku ir spēlējis izlasē, aizvada savu atvadu maču,» turpina Vītoliņš. Sākotnēji doma bija spēlēt ar Latvijas izlasi, taču ņemot vērā notikumus ap izlasi pēc Olimpiādes no šīs ieceres atteicos. Lai neradītu kaut kādu negatīvu pieskaņu...»

«Sākotnēji vispār gribēju atcelt, taču Normunds [Sējējs] pierunāja, un divus dienu laikā man sarunāja komandu no Čehijas. Tā būs spēle priekam,» piebilda Vītoliņš. «Tā būs pēdējā spēle kā spēlētājam, jo nākošgad jau darbošos tikai kā treneris.»

Kā atklāja Vītoliņš, atvadu spēlē piedalīsies arī Latvijas futbolisti, kas «iejutīsies hokejistu lomā». Sīkāk gan Vītoliņš neko neatklāja, piebilstot, ka būs arī izklaides līdzjutējiem.

Savu dalību Vītoliņa komandā jau apstiprinājuši Ulvis Katlaps, Normunds Sējējs, Mārtiņš Grundmanis, Agris Freimanis, Rodrigo Laviņš, Andrejs Maticins, Juris Opuļskis, Igors Pavlovs, Oļegs Znaroks, Aleksandrs Kerčs, Aigars Cipruss, Artis Ābols un Sergejs Boldaveško. Šīs komandas sastāvā iesaistīsies arī uzaicinātie hokejisti Matiass Millers un Mihaels Dīners, kas kopā ar Vītoliņu spēlējuši Šveicē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu