Anglijas izlases trenera amats tikšot piedāvāts Skolari

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Anglijas futbola izlases galvenā trenera amats tiks piedāvāts brazīlietim Luišam Felipem Skolari, vēsta britu laikraksts «The Sun». Šovasar paredzētā Pasaules kausa finālturnīra no Anglijas izlases trenera amata aizies zviedru speciālists Svens Gorans Ēriksons.

Skolari vadībā 2002.gadā Brazīlija izcīnīja Pasaules kausu, bet 2004.gadā Eiropas čempionāta finālā iekļuva Portugāle. Abos turnīros ceļā uz finālu Skolari vadītās komandas apspēlēja Angliju.

57 gadus vecais Skolari pašlaik vada Portugāles izlasi, bet no šī amata aizies pēc Pasaules kausa finālturnīra.

Kritiku par Skolari iespējamo darbu ar Anglijas izlasi izteikuši vairāki angļu treneri un futbola funkcionāri.

«Visi par viņu [Skolari] runā labu, bet es domāju, ka tā nav laba zīme angļu treneriem,» «Sky Sports» teica Anglijas līgas treneru asociācijas vadītājs Hovards Vilkinsons. «Viņa statistika ar Brazīlijas izlasi ir laba, bet nosauciet man kaut vienu Brazīlijas trenera vārdu pēdējo 50 gadu laikā, kuram tāda nav bijusi. Es tādu neatminos.»

Gan Vilkinsons, gan pašreizējais premjerlīgas kluba «Portsmouth» un Anglijas izlases bijušais treneris Harijs Redkneps uzskata, ka par valstsvienības galveno treneri jākļūst anglim, bet Blekbērnas «Rovers» galvenais treneris Marks Hjūzs norāda, ka tas [Skolari iecelšana par galveno treneri] ir «sitiens sejā» angļu treneriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu