Ar sacīkstēm Ķegumā startēs Latvijas čempionāts motokrosā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs nedēļas nogalē Ķegumā ar pirmo čempionāta posmu mototrasē «Zelta Zirgs» tiks atklāta Latvijas individuālā čempionāta motokrosā sezona. 2006. gada sezonā paredzēti pieci posmi, kurus rīko «Baltijas Kausa fonds».

Šogad sestdienās notiks sacensības 50cmm, 65cmm, 125cmm, kvadracikliem 100cmm, un veterānu klasēs. Savukārt svētdienās brauks 85cmm, Open, blakusvāģu un Open kvadraciklu klases braucēji.

Motokross kā populārākais motosports Latvijā ik gadus pulcina arvien lielāku sacensību apmeklētāju un dalībnieku skaitu, palielinoties konkurencei starp motosportistiem. Kā liecina iepriekšējo gadu pieredze, piedalīties uz Latvijas čempionātu ierodas braucēji gan no Baltijas valstīm, kā arī Krievijas un Somijas.

Pieaugošais motokrosā iesaistīto dalībnieku skaits liecina par azartiskā sporta veida attīstību. Šogad ar domāts par sportistiem, kuri varēs piedalīties vienlaicīgi gan 125cmm, gan Open klases braucienos, kas norisināsies atšķirīgās dienās.

Jūtama kvadraciklu klases attīstība un lielais dalībnieku skaits, kā arī jaunu ekipāžu pieteikums «smagākajā» motokrosa klasē – blakusvāģos.

Paralēli Latvijas čempionātam norisināsies klubu čempionāta ieskaite, par gada kluba titulu cīnoties Latvijas spēcīgākajiem motoklubiem.

Ikvienam motosporta līdzjutējam šajā sezonā būs iespēja vērot motokrosu arī savos televizora ekrānos. Atjaunots motosporta aktualitātēm veltītais raidījums «Motorēvija», pārraidot motokrosa jaunumus ne tikai par Latvijas, bet arī pasaules čempionātiem un mūsu sportistu panākumiem starptautiskajā arēnā līdz pat septembra beigām. Pirmais raidījums būs 27. aprīlī kanālā TV5.

Raidījums būs ceturtdienās pl.23.30 latviešu valodā ar atkārtojumu svētdienās pl. 9.30 krievu valodā. Papildus raidījums tiks translēts reģionālajās stacijās - Vidzemes TV plkst. 22.00, Ventspils TV no plkst. 19.00 ar vairākiem atkārtojumiem un Dautkom TV 19.35 ar atkārtojumu pirmdienās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu