Paredz, ka Daugaviņu NHL draftā izvēlēsies otrajā kārtā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

Piektdien vēlu vakarā Ridovrē Latvijas izlase aizvadīja pārbaudes spēli ar Dānijas izlasi, un par nozīmīgu turpmākajā karjerā tā varēja kļūt izlases jaunākajam uzbrucējam Kasparam Daugaviņam. Tiesa, pirms avīzes nodošanas tipogrāfijā vēl nebija zināms, vai Daugaviņš piedalījās šajā mačā, taču šī neziņa nemazina Eiropas valstīs esošo NHL komandu skautu interesi par šo hokejistu – uz pārbaudes spēli devušies skauti no Somijas, Zviedrijas un Vācijas.

Skauti informāciju par Daugaviņu ievāc jau vairākus gadus, un šobrīd neoficiālā informācija paredz, ka Kaspars vasarā gaidāmajā NHL jauno spēlētāju draftā varētu tikt izvēlēts augstajā otrajā kārtā.

Daugaviņš nav vienīgais, par kuru interesi izrāda NHL skauti. Tāpat salīdzinoši augstas vietas gaidāmajā jauno spēlētāju izvēlē tiek paredzētas Artūram Kuldam un Kasparam Saulietim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu