Austrijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Tallinā Pasaules čempionātā 1.divīzijā Austrijas izlase pieveica poļus un izcīnīja pirmo vietu turnīrā, kas tai nodrošina iekļūšanu augstākajā divīzijā. Savukārt horvāti nākamgad spēlēs 2.divīzijā. Uzvaras sestdien izcīnīja arī igauņi un lietuvieši.

B grupā Tallinā dienas centrālajā spēlē Austrija ar rezultātu 5:3 (3:1, 0:1, 2:1) pieveica poļus. Trešā perioda beigās poļi samazināja rezultāta starpību līdz vieniem vārtiem, taču pēc tam, kad vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, austrieši raidīja ripu tukšos vārtos.

Lietuvas izlase pieveica horvātus ar 9:3 (5:2, 1:0, 3:1). Dariuss Lelens mačā guva 3 vārtus, bet Dariusa Pliskauska kontā 4 rezultatīvas piespēles. Mājinieki igauņi savā pēdējā turnīra mačā izcīnīja otro uzvaru, šoreiz pieveicot Nīderlandi ar 7:2 (2:0, 1:0, 4:2).

Pirmo vietu ar 5 uzvarām turnīrā izcīnīja Austrijas izlase, kas nākamgad spēlēs Krievijā notiekošajā Pasaules čempionāta augstākajā divīzijā. Otrajā vietā ar septiņiem punktiem ierindojas kaimiņi lietuvieši. Trešie ir poļi, kam ir par punktu mazāk. Tiem seko Igaunijas izlase ar četriem un Nīderlande ar trijiem punktiem. Pēdējie palika horvāti, kas nākamgad spēlēs 2.divīzijā.

A grupā Francijā notika 3 spēles. Japāna ar 4:2 (1:2, 1:0, 2:0) pieveica Lielbritāniju. Mājinieki sagrāva Izraēlu ar 9:0 (3:0, 2:0, 4:0), bet Vācija pārspēja ungārus ar 6:2 (0:1, 2:1, 4:0). Svētdien Vācija tiksies ar Franciju un šajā mačā izšķirsies, kura komanda nākamgad iekļūs augstākajā divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu