Ķibilds apprecējies

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris

28. aprīlī pulksten 15 Rīgas vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā TV šova «Gribi būt miljonārs?» vadītājs un reklāmas aģentūras «TBWA/Latvija» radošais direktors Mārtiņš Ķibilds apņēma sievu — dekoratori Ausmu Beinaroviču. Jauno pāri salaulāja mācītājs Rinalds Grants. Pirms vairāk nekā gada klīda runas, ka abi pašķīrušies. Tā toreiz apgalvoja arī Ausma. Acīmredzot abi pārdomājuši.

Pēc ceremonijas Ķibilds, šķiet, slēpjot satraukumu, smēķēja cigareti pēc cigaretes un neliedza šo darbību arī viesiem.

Ziņkārīgais

Reizēs, kad pie baznīcas manāma rosība un līgava baltā kleitā, garāmgājēji uz mirkli apstājas, novērot situāciju. Saulainajā piektdienas pēcpusdienā pie baznīcas piestāja arī miljonārs Vladimirs Barinovs. Runā, ka arī viņš gatavojas precēties.

Viesi

Apsveikt jauno pāri ieradās arī raidījuma «Gribi būt miljonārs?» režisore un producente Kristīne Balāvina un galvenais producents Ģirts Līcis, kā arī sabiedrisko attiecību firmas SIA «MRS Grupa» dibinātājs un vecākais konsultants Māris Mednis.

Vedējs

Sabiedrisko attiecību aģentūras «DDB Porter Novelli» projektu direktors, rakstnieces Māras Zālītes dēls Jānis Ķuzulis bija Mārtiņa un Ausmas vedējs. Zinātāji teic, ka Jānis pasākumam gatavojies ļoti cītīgi, jo viņš Mārtiņam ir labs draugs.

Bagāts un brīvs no saistībām

Šova «Vai gribi būt miljonārs?» vadītājs pērn nopelnījis aptuveni 32 000 latu, tā ierindojoties »Vakara Ziņu« pelnošāko TV zvaigžņu TOP augstajā 2. vietā. Šķiet, jaunajai sievai nav par ko satraukties, jo ar bijušo sievu Ilonu Ķibildi (dzimušu Mednieci) rēķini nokārtoti — 2004. gada septembrī noslēgts laulības līgums par visas mantas šķirtību. Sak, tādās reizēs var neslēpt smaidu, un Ķibilds to arī darīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu