Šovakar «Autobuss debesīs» atklās koncertestrādes «Pūt, vējiņi» sezonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Ar grupas «Autobuss debesīs» koncertu šovakar Liepājā tiks atklāta restaurētās koncertestrādes «Pūt, vējiņi» sezona.

Grupa koncerta apmeklētājus iepazīstinās ar savu jauno disku «Par tavām kurpju šņorēm», aģentūru LETA informēja «Platforma Records» projektu vadītāja Agnese Cimuška.

Kā aģentūru LETA informēja koncertdārza pārvaldniece Dace Gruntmane, šīs sezonas laikā tiks pētītas koncertestrādes «Pūt, vējiņi» apmeklētāju vēlmes un pieprasījums.

Šajā gadā pirmo reizi «Pūt, vējiņiem» ir pašvaldības Kultūras pārvaldes līdzfinansējums. Tāpēc, kā sacīja Guntmane, uzsvars tiks likts uz «sēdkoncertiem» un kvalitatīvas mūzikas baudīšanu, ne tikai uz izklaidi, kā dažkārt bijis līdz šim.

Līdz ar to firmām, kas organizē koncertus Liepājā, varēs sniegt finansiālu palīdzību, lai tām nebūtu pārāk liels risks ciest Liepājā zaudējumus. Atbalsts būs galvenokārt reklāmas jomā, jo firmas, iespējams, ne pārāk labi orientējas vietējā tirgū, piebilda Gruntmane.

Ja liepājnieki, apmeklējot šīs vasaras pasākumus, apliecinās, ka viņiem koncertestrāde «Pūt, vējiņi» ar tajā notiekošiem kvalitatīviem pasākumiem ir nepieciešama, tiks meklēts lielāks finansējums, lai to ieguldītu koncertestrādes attīstībā tuvāko desmit gadu laikā.

«Pūt, vējiņos» šogad paredzēti vairāki lieli pasākumi, tāpēc veikta neliela koncertestrādes rekonstrukcija. Lielākais ieguldījums ir 500 jauni krēsli, salabotas estrādes kolonnas, pārsedze un nomainīti sānu vārti.

Plānots, ka koncertestrādē viesosies Intars Busulis un Gunārs Rozenbergs, Raimonda Paula dziedāšanas svētki, festivāls «From Vinil with Love», kā arī notiks grupas «Līvi» lielkoncerts, grandiozs Līgo vakars un citi pasākumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu