Aktrise Anna Nikola Smita cīnās ar spermas donoru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: compuserve.com

Bijusī izdevuma «Playboy» modele Anna Nikola Smita iesaistījusies kārtējā cīņā. Lielo krūšu īpašniece saķērusies ar kādu spermas donoru, kurš vēlas, lai seksīgā blondīne atzītu viņu par tēvu gaidāmajam mazulim.

Smita publiski paziņojusi, ka donoram nebūs nekādu izredžu un viņa nemūžam šo cilvēku neatzīs par mazuļa tēvu, kaut arī izmantojusi viņa sēklu. Naftas magnāta un miljardiera Hovarda Māršala atraitne atteikusies arī samaksāt nezināmajam donoram viņa pieprasīto, plašākai publikai gan nezināmo summu.

Kā izteikusies blondā skaistule, šis ir tikai kārtējais nekaunīgais mēģinājums iedzīvoties uz slavenību rēķina. Kāds Smitas draugs plašsaziņas līdzekļiem paziņojis, ka Anna «ir galīgi satrakojusies, jo bioloģiskais tēvs vēlas naudu un regulāru tikšanos ar gaidāmo mazuli. Savulaik vīrietis bija ar mieru palīdzēt viņai kļūt par grūtnieci un tad nozust, bet tagad vēlas savā īpašumā iegūt mantojumu, par ko cīnās Smita».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu