Balakam trīs gadu līgums ar «Chelsea»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Anglijas premjerlīgas čempionvienība «Chelsea» uz trim gadiem noslēdza līgumu ar Vācijas futbola izlases kapteini Mihaelu Balaku. Vācu pussargs uz «Chelsea» pāriet no Vācijas čempiona Minhenes «Bayern», ar ko Balakam beidzies līgums.

Kā pēc līguma parakstīšanas norādīja Balaks, pieņemt lēmumu par karjeras turpināšanu Anglijā viņam palīdzējuši tautieši Jens Lēmans un Roberts Huts. Lēmans spēlē Anglijas klubā «Arsenal», bet Huts — «Chelsea».

«Man ir patīkami atrasties šeit [Anglijā]. Šeit ir ļoti draudzīgi cilvēki, un Londona ir skaista pilsēta,» preses konferencē pēc līguma noslēgšanas teica Balaks. «Es par Angliju pajautāju dažiem spēlētājiem — Jensam Lēmanam un Robertam Hutam —, un viņi man teica daudz ko labu par šo valsti.»

Pēc vairāku plašsaziņas līdzekļu sniegtās informācijas, Balaks pēc līguma parakstīšanas kļuvis par visdārgāko premjerlīgas futbolistu. Tiek ziņots, ka Balaka nedēļas alga būs 130 000 sterliņu mārciņu (134 000 latu).

Paredzams, ka Balaks ir pirmais no trijiem futbolistiem, ar kuriem starpsezonā līgumus vēlas noslēgt «Chelsea». «Chelsea» ir tuvu līguma parakstīšanai ar itāliešu kluba «AC Milan» ukraiņu futbola zvaigzni Andriju Ševčenko. Tāpat kā iespējamie jaunpienācēji tiek uzskatīti cita itāliešu kluba Milānas «Inter» futbolists Adrianu un Brazīlijas komandas «Corinthians» argentīniešu zvaigzne Karloss Tevess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu