«Borowa MC» atdāvina «Muzikālās bankas» balvu novadniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

«Borowa MC» «Muzikālajā bankā» iegūto balvu — piecas stundas ieraksta laika Latvijas Radio 1 ierakstu studijā — nolēmusi  atdāvināt J. Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolai, kurā mācās grupas soliste Guntra.

Mūzikas skolas pedagogs Ēriks Čudars pauda neviltotu prieku un pateicību par negaidīto dāvinājumu: «Tā mums ir lieliska iespēja veikt reprezentācijas ierakstus, ar ko pieteikt skolas jaukto kori AS «Latvijas finieris» «Trejkola» starptautiskajiem kora festivāliem ārzemēs.» Plānots, ka tiks ierakstītas latgaļu komponistes Ilonas Rupaines kora kompozīcijas. I. Rupaines skaņdarbi iekļauti arī šā gada Dziesmassvētku repertuārā.

Jau rīt, 18. maijā, «Sapņu fabrikā» «Borowa MC» ar koncertu «Latgaļu Party» noslēdz savu pirmo Latvijas turneju. Kopā ar grupu uzstāsies M. Freimanis, Ivo Fomins, Z. Muktupāvels, kā arī grupa «Bez PVN». Pasākumu ievadīs un pēc koncerta turpinās DJ Japānis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu