Gustavo jauns albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no pazīstamākajiem hiphopa mūziķiem Latvijā Gustavo šodien laiž klajā savu ilgi gaidīto jauno albumu «Pa pāris pantiem/viesības viesnīcā».

«Iepriekšējā albumā (2004. gads) bija daudz tādu lietu, kas man nelika mieru, un tas tika būvēts uz 70% minorīgu noskaņu. Savukārt šis albums ir domāts, lai uzmundrinātu gan sevi, gan sev tuvos cilvēkus, gan arī citus,» savu jauno albumu vērtē Gustavo.

Būtiska atšķirība ir arī tā, ka šā albuma tapšanā piedalījušies daudzi ārvalstu pazīstami hiphopa mākslinieki. Grupa «Kasta» patlaban Krievijā ir hiphopa grupa Nr. 1. Pērn viņi ieguva Krievijas MTV gada balvu kā labākā repa grupa. Viņi albumā ar Gustavo ierakstījuši vienu dziesmu.  Arī grupa «Nonamerz» ir no Krievijas pazīstamākajām šā stila grupām. Tās dalībnieks Dime ir kaimiņvalsts lielākās repa izdevniecības «Rap Records» īpašnieks, bet otrs grupas dalībnieks — Dr.N-drey — ir filozofijas pasniedzējs kādā Maskavas universitātē.

Divās Gustavo albuma dziesmās piedalās nīderlandieties Mc Ahab. Pirms vairākiem gadiem viņš izdeva savu pirmo albumu, kurš ātri kļuva populārs uz hiphopa skatuves daudzās valstīs. Savukārt melnādainais hiphopa mūziķis Shiesty da Gypsy dzimis Londonā, bet nu ilgstoši mitinās ASV. Viņam piemīt fascinējošs balss tembrs, bet mūzika vairāk raksturojama kā liriska. Mūzikas kritiķi viņa darbu novērtējuši kā «neticami radošu un suģestējošu».

Reizē ar Gustavo albumu izdod arī viņa kolēģis R-viss, kas, pēc Gustavo domām, ir jauna, uzlecoša zvaigzne šajā mūzikas stilā. Viņa albums sauksies «Fokusu pokusu meklējumos».  Par godu R-vja albuma iznākšanai klubā «Pulkvedim neviens neraksta» notiks Gustavo un R-vja albumu prezentācijas koncerts «Čiki briki». Sīkāka informācija par koncertu sekos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu