Vakar un šodien grupai «Cosmos» ir brīvdienas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris

Trešdiena un ceturtdiena bija paredzētas tam, lai grupa «Cosmos» Grieķijā beidzot varētu atpūsties. Vakar konkursa rīkotāji puišiem piedāvājuši doties izbraukumā ar kuģi uz trim salām: Egīnu (Aegina), Porosu (Poros) un Hidru (Hydra).

Izbraukšana notikusi jau pulksten 7 no rīta, kaut arī iepriekšējo dienu puiši noslēguši pavēlu — otrdienas vakarā bijušas trīs pieņemšanas, divās no tām grupa dziedājusi.

Tie, kas seko līdzi «Eirovīzijas» norisēm, zinās, ka šajā konkursā ir t. s. Lielais četrinieks, ko veido valstis, kuras vienmēr saglabā vietu finālā, lai kādi būtu balsošanas rezultāti, — Lielbritānija, Spānija, Vācija un Francija. Otrdienas vakarā grupa «Cosmos» piedalījās šo valstu rīkotajā pieņemšanā, «nodungojot» «Eirovīzijas» himnu, kas īsā laikā kļuvusi par viņu «kroņa numuru». Vēlāk puiši viesojās pie grieķiem, taču viņu šāgada pārstāves Annas Vissi ierašanos (tā esot bijusi gana pompoza) nav sagaidījuši, jo devušies uz trešo pieņemšanu — Krievijas dziedātāja Dimas Bilana komandas rīkoto «sadziedāšanos», kurā izpildījuši «Don't Worry Be Happy».

Vakarā Latvijas delegācija ar kuģi devās jūrā uz solītajām salām. Aukstais vējš un milzu pūlis uz klāja latviešu plānus mainījis, un lielākā daļa delegācijas palikusi pirmajā no salām — Egīnā, baudot Grieķijas saules starus. Uz pārējām salām devies vien «Cosmos» bass Jānis Strazdiņš un skaņu režisors Normunds Slava.

Otra saliņa — Porosa — esot jahtu īpašnieku un burātāju paradīze, ar neparastu zilganzaļu ūdeni un cēlām jahtām. Visskaistākā esot bijusi trešā sala — Hidra, kur aizliegts braukt ar automašīnām un motocikliem. Vienīgais pārvietošanās veids — kājām, kā arī... ēzelīša vai ponija mugurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu