Polam Makartnijam šķiršanās var dārgi izmaksāt

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mittelbayerische.de

Mūziķis Pols Makartnijs, kurš trešdien paziņoja par šķiršanos no savas otrās sievas Hīteras Milsas pēc četrus gadus ilgušas laulības, vaino presi par jaukšanos viņu privātajā dzīvē.

Makartnijs un Milsa iepazinās kādā labdarības pasākumā 1999. gadā - gadu pēc Makartnija pirmās sievas Lindas nāves.

Oficiālajā paziņojumā, kas publicēts Makartnija mājas lapā internetā, mūziķis noliedzis runas par to, ka bijusī modele precējusies tikai viņa naudas dēļ. «Viņa ir ļoti cēlsirdīga sieviete, kas lielāko daļu sava laika velta tiem, kam ir nepieciešama palīdzība. Par šo darbu netiek maksāts, un visas šīs runas par aprēķina laulībām ir smieklīgas un nepamatotas. Man patiešām žēl to bezjūtīgo cilvēku, kas šādā brīdī izplata absurdas baumas.»

Laikraksta «Sunday Times» publicētajā Lielbritānijas bagātāko cilvēku sarakstā norādīts, ka Pola Makartnija īpašumu vērtība ir 1,5 miljardi dolāru, turklāt tiek uzskatīts, ka viņiem nav bijis laulību līguma. Lai gan Hītera Milsa to piedāvājusi noslēgt, tomēr Makartnijs esot atteicies, jo viņam tas neesot šķitis romantiski.

Kā izteicās eksbītla advokāts, ja pāris nespēs draudzīgi vienoties par šķiršanos, Makartnija romantiskais lēmums viņam var maksāt pat 25% viņa īpašumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu