«Arsenal» bijuši divi piedāvājumi par 50 miljoniem pārdot Anrī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas futbola klubs Londonas «Arsenal» noraidījis divus 50 miljonu mārciņu lielus piedāvājumus pārdot komandas kapteini, franču uzbrucēju Tjerī Anrī, atklāja vienības vicepriekšsēdētājs Deivids Deins.

«Noraidījām divus pasaules transfēru rekorda vērtus piedāvājumus, kas nāca no Spānijas klubiem. Nav jābūt nekādam zinātniekam, lai saprastu, kuri tie bija,« izdevums «Sunday Express» citē Deinu. «Mūsu nostāja bija skaidra – viņš nepārdodas.»

«Es arī ticu, ka viņš [Anrī] zināja – ja dosies uz tādu klubu kā «Barcelona» vai Madrides «Real», tur viņš būs princis. Viņš zina, ka te ["Arsenal"] viņš ir karalis.»

Piektdien Anrī parakstīja jaunu līgumu ar «Arsenal». 28 gadus vecais uzbrucējs līgumu pagarinājis uz nākamajiem četriem gadiem.

Anrī «Arsenal» pievienojās 1999.gadā, kad par 10,5 miljoniem mārciņu pārgāja uz Londonas klubu no Itālijas A sērijas vienības Turīnas «Juventus». No 1990.līdz 1997.gadam Anrī skaitījās Francijas kluba «Monaco» rindās, līdz pārgāja uz «Juventus».

Anrī trīs reizes atzīts par gada labāko spēlētāju valsts čempionātā Anglijas Futbola žurnālistu asociācijas (FWA) vērtējumā, kā arī divas reizes - par labāko Anglijas Profesionālo futbolistu asociācija (PFA) vērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu