Hokeja fanu Rīgā nav bijis tik daudz, cik cerēts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Hokeja čempionāta laikā Rīgu apmeklējuši mazāk viesu, nekā tika gaidīts, atzina ceļojumu biroja «Express Travel» direktore Ruta Berkmane. Ar šo aģentūru čempionāta rīkošanas izpilddirekcija bija noslēgusi līgumu par viesu un dalībnieku izmitināšanas organizēšanu. Tūrisma firmas organizēto ekskursiju, restorānu rezervāciju un citu papildpakalpojumu apjoms čempionāta laikā palielinājies par aptuveni 50%.

«Reval Hotel Rīdzene» pārdošanas un rezervācijas vadītājs Valdis Portnajs stāstīja, ka hokeja čempionāta laikā visas istabas bijušas aizpildītas, kas ir daudz vairāk nekā nedēļā pirms čempionāta. Viesnīcā ir vietas gandrīz 600 cilvēkiem.

Precīzus aprēķinus par viesu skaitu tūrisma firmas un viesnīcas veiks šīs nedēļas laikā.

Pasaules hokeja čempionāts Rīgā norisinājās no 5. līdz 21.maijam. Par pasaules čempioni hokejā svētdien kļuva Zviedrijas izlase, kas finālā sagrāva Čehijas valstsvienību. Latvijas izlase ierindojās desmitajā vietā.

2007.gada pasaules čempionāts sāksies 27.aprīlī un notiks divās Krievijas pilsētās - Maskavā un Sanktpēterburgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu