Bostonas «Bruins» noslēdz līgumu ar Mārtiņu Karsumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: nhl.com

NHL klubs Bostonas «Bruins» noslēdzis līgumu ar QMJHL līgas «play off» vērtīgāko spēlētāju Mārtiņu Karsumu.

Bostonas klubam līdz 1. jūnijam bija jāpiedāvā līgums 2004. gadā otrajā kārtā ar 64. kopējo numuru draftētajam uzbrucējam, pretējā gadījumā tas zaudētu tiesības uz hokejistu.

Karsums trešo sezonu aizvada Kanādas junioru līgas QMJHL klubā. Sezonas sākumu hokejists bija spiests izlaist, tomēr regulārās sezonas 49 spēlēs nopelnīja 65 (34+31) punktus, bet 22 izslēgšanas spēlēs 27 (16+11) punktus. Īpaši tiek uzsvērta Karsuma spējas gūt spēles uzvaras vārtus, jo, pateicoties septiņiem uzvaras vārtiem izslēgšanas spēlēs, Karsums tika atzīts par QMJHL «play off» vērtīgāko spēlētāju, palīdzēdams klubam izcīnīt čempionu titulu.

Bostonas «Bruins» ar jauno Latvijas uzbrucēju noslēdza līgumu uz trim gadiem. Karsums septembrī tiks aicināts uz Bostonas treniņnometni. Ja hokejistam neizdosies iekļūt NHL kluba rindās, viņš tiks nosūtīts uz farmbklubu AHL Providences «Bruins» vai uz savu junioru līgas klubu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu