Dimas Bilana koncerta viesi šovakar būs «Cosmos»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Kā zināms, nupat notikušais «Eirovīzijas» dziesmu konkurss ir ne tikai baudījums un intriga skatītājiem, bet arī lieliska iespēja dažādas valstis pārstāvošiem mūziķiem un dziedātājiem iepazīties savā starpā un pat kļūt par draugiem.

51. «Eirovīzijas» konkursa laikā Latvijas pārstāvji — vokālā grupa «Cosmos» — iepazinušies ar Krievijas dziedātāju Dimu Bilanu, tāpēc nav brīnums, ka šovakar paredzētajā Bilana koncertā Rīgā viņi ieradīsies kā īpašie viesi.

Kā jau iepriekš vēstīts, dažas dienas pēc sava veiksmīgā starta «Eirovīzijas» konkursā «Sapņu fabrikā» koncertēs Krievijas dziedātājs Dima Bilans. Konkursā viņš ieguva otro vietu, izpildot dziesmu «Never Let You Go». Tieši pirms šīs dziesmas izskanēšanas Rīgā uz skatuves kāps viena no Latvijā pazīstamākajām un iemīļotākajām grupām — «Cosmos», lai sagādātu pārsteigumu gan Dimam, gan skatītājiem. Sīkākas savas paredzētās uzstāšanās nianses «Cosmos» puiši pagaidām neatklāj, taču, šķiet, varam būt droši, ka solītais pārsteigums būs gan ausij tīkams, gan pozitīvu emociju caurstrāvots!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu