Pols Makartnijs piedāvājis Heterei Milzai ātru šķiršanos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cbsnews.com

Dziedātājs Pols Makartnijs piedāvājis savai sievai Heterei Milzai ātru šķiršanos, solot 45 miljonus dolāru (24,6 miljonus latu), ja viņa ļaus pāra meitai dzīvot pie viņa.

Saskaņā ar darījumu pārim būtu kopīgas aizbildniecības tiesības pār divus gadus veco meitu Beatrisi, bet viņa dzīvotu ar Makartniju, vēsta britu laikraksts «Daily Mail».

«Pols ir piedāvājis Heterai šo vienošanos un ir teicis draugiem, ka, viņaprāt, darījums drīzumā varētu tikt noslēgts. Tas varētu šķist ļoti ātri, jo viņi paziņoja par šķiršanos tikai pagājušajā nedēļā, bet patiesībā viņi runāja par to vairākus mēnešus. Beatrise dzīvos lielākoties ar Polu, bet Heterei būs iespēja ar viņu tikties, kad vien viņa to vēlēsies. Viņi grib pasargāt viņu no šķiršanās, cik vien iespējams, un ir apņēmušies nestrīdēties par aizbildniecību vai naudu,» labi informēta persona pavēstīja laikrakstam.

Kā ziņots, Milzas pārstāvis pirmdien pavēstīja, ka visa nauda, ko viņa saņems šķiršanās procesā no Makartnija, tiks ziedota kājnieku mīnu izskaušanas labdarības fondam.

«Viņa uzskata, ka naudai nav jēgas atrasties bankas kontā un krāt putekļus, naudai jāstrādā,» piebilda pārstāvis. «Jo lielāku zemes platību viņa var atbrīvot no mīnām, jo laimīgāka viņa būs.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu