Noskaties «Autobuss debesīs» jauno klipu un laimē albumu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Autobuss debesīs», kas maija sākumā laida klajā savu jauno albumu «Par tavām kurpju šņorēm», nolēma pārsteigt ar vēl kādu jaunumu – pirms  dažām dienām atklātībā nonāca grupas jaunākais videoklips [s:13461], kas filmēts ASV.

Klips tapa Holivudā pagājušā gada vasarā, kad grupa mēnesi koncertēja ASV. «Tieši ceļojuma laikā tapa dziesmas «Tā pudele» skanējums. Tā mums bija aktuālā dziesma. Tā sagadījās, ka bija gana daudz brīva laika, bija arī kamera – ideāli apstākļi – grēks nefilmēt,» par klipa tapšanu teic grupas dalībnieks un viens no autoriem Ervings Znotiņš.

«Tā pudele» videostāstā kopā ar grupas mūziķiem it bieži redzams kāds īpaši kolorīts tēls – savdabīgais amerikānis Billijs, ar kuru «Autobuss debesīs» mūziķi paspējuši sadraudzēties. Noaugušais dīvainis Billijs dzīvo Tenesijas štata kalnos, bet reizēm dodas uz Holivudu, lai filmētos, turklāt viņš to dara sava prieka pēc. Šoreiz Billijs iejuties jūras vilka - pirāta tēlā.

Uzmanību, konkurss!

«Apollo», sadarbībā ar mūzikas ierakstu kompāniju «Platforma Records» piedāvā iespēju laimēt grupas «Autobuss debesīs» jauno albumu «Par tavām kurpju šņorēm»! Atbildi uz četriem jautājumiem un esi viens no 5 veiksminiekiem, kas saņems balvu!

Konkursa rezultātus paziņosim pirmdien, 5. jūnijā. Balvu saņems 1., 10., 50., 100. un pēdējais pareizi atbildējušais spēlētājs!

<b>Te atradīsi konkursa jautājumus.</b>

Lai veicas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu