Ļeontjevs atmetis smēķēšanu un cīnās ar lieko svaru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: leontiev.ru

Populārais dziedātājs Valērijs Ļeontjevs pēdējā laikā neko neēd. Skatuves zvaigzne cītīgi cīnās par slaidas figūras saglabāšanu — pēc smēķēšanas atmešanas Ļeontjevs par vairākiem kilogramiem pieņēmies svarā.

Nesen Ļeontjevam beidzās viesturneja pa Tālajiem Austrumiem; pēc tam viņš aizbrauca uz Maiami. Tieši tur viņš nolēmis pieteikt cīņu liekajam svaram. Dziedātājs izskatās visnotaļ labi, taču viņš cer uz vēl labākiem rezultātiem.

Ļeontjevs stāsta: «Es tikpat kā neēdu. Labākā diēta ir mutes aizvēršana, un viss. Es pārstāju smēķēt, bet no tā cilvēki kļūst resni. Ar mani notika tieši tāpat. Es pieņēmos svarā par četriem kilogramiem. Sabijos un pārstāju ēst. Tagad es ēdu tikai vārītu gaļu vai vārītu zivi. Un viss. Ne augļus, ne dārzeņus. Mēneša laikā esmu atbrīvojies no sešiem kilogramiem, šobrīd man ir 68. Tagad atpūšoties, kļūšu vēl tievāks, jo parasti ēdu pēc koncerta, tātad naktī, bet Maiami to nedarīšu. Vēlos, lai man atgriežas svars, kāds bija jaunībā — 64–65 kilogrami. Jau nācies pirkt citas drēbes — par izmēru mazākas. Kāda izmēra bikses? 44.  izmērā noteikti ietilpšu.»

Par pārāk mazu svaru Ļeontjevs nav norūpējies: «Pierīties jau nav problēma. Tagad ēst vairs negribas: paniekojos ar vārītu zivi, piedzeru klāt ūdeni, un viss. Toties nav miega traucējumu, depresijas, nomākta garastāvokļa, kājas nesāp.»

Sanāk, ka Ļeontjevs tagad nedzer, nesmēķē un vispār dzīvo veselīgi. Estrādes zvaigzne noliedza baumas par jauna mīlas romāna sākšanos un apgalvoja, ka lidojot pie sievas. Maiami Ļeontjevs gatavojas nodoties ceļojumiem un ilgi gaidītajai atpūtai: «Brauksim uz Meksikas līci, paņemsim mašīnu, pavizināsimies. Bet vispār atpūtas laikā mani nav iespējams atraut no televizora: vasarā Maiami ir karsts, mitrs, un es pārsvarā visu laiku pavadu uz dīvāna un skatos fantastikas seriālus.»


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu