«Swatch» radījusi pulksteņa līniju hiphopa dziedātājam Gustavo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Prestižā pulksteņu kompānija «Swatch» pirmo reizi izveidojusi ekskluzīvus pulksteņus, kas veltīti Latvijas māksliniekam. Īpašo godu izpelnījies Gustavo.

Lai piešķirtu vēl lielāku ekskluzivitāti, radīti tikai 100 pulksteņi par godu Gustavo jaunajam albumam «Pa pāris pantiem/viesības viesnīcā».

Pulksteņa siksniņa ir izšūta, un dizaina pamatā ir Gustavo albuma vizuālās idejas. Siksniņas dizainā iekļauta izdotā albuma abreviatūra «PPP/VV», un Gustavo paraksts.

«Šī ir pirmā reize, kad pasaules mēroga kompānija veido ekskluzīvu produktu kādam Latvijas māksliniekam. «Swatch» lēmuma pamatā ir tas, ka Gustavo dziesmas, teksts, un arī radītais viedoklis par viņu sabiedrībā ir atbilstošs mūsu kompānijas vērtībām – kvalitatīvi, aktuāli, atraktīvi, un vienmēr precīzi,» tā pieņemto lēmumu par atsevišķas pulksteņa līnijas izveidi komentē «Swatch» pārstāvis Viesturs Zaļaiskalns.

«Kompānija «Swatch» ir zināma visā pasaulē, un šāds piedāvājums man ir liels pagodinājums. Turklāt, īpašs prieks par to, ka pulksteņa dizainā izmantotas albuma vāciņa idejas,» stāsta Gustavo.

«Swatch» savas pastāvēšanas vēsturē vairākkārt sadarbojies ar pasaulē atzītām personībām, piemēram, Vivjēnu Vestvudu, Spaiku Lī, Joko Ono.

Gustavo albums «Pa pāris pantiem/viesības viesnīcā» klajā nāca 18.maijā, un šobrīd jau ir guvis lielu atzinību. Par godu albuma iznākšanai, 15.jūnijā klubā «Pulkvedim neviens neraksta…» notiks koncerts, kura apmeklētājiem būs iespēja novērtēt jauno koncertprogrammu.

Koncerts ilgs 2 stundas un tas pēdējā gada laikā būs viens no iespaidīgākajiem Gustavo koncertiem Latvijā.  Koncerts būs arī Gustavo kolēģa R-vja pirmā albuma klajā laišanas pasākums.

«Iepriekšējā albumā bija izteikti daudz tādu lietu, kas man nelika mieru un tas tika būvēts uz 70% minorīgu noskaņu. Savukārt šis albums ir domāts, lai uzmundrinātu gan sevi, gan sev tuvos cilvēkus, gan arī citus,» tā savu jauno albumu novērtē Gustavo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu