Hjū Grānts atspēko baumas par savu attiecību krīzi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: abc.net.au

Holivudas aktieris Hjū Grānts aizvedis savu mīļoto Džemimu Kānu uz Venēciju, atspēkojot baumas par viņu attiecību krīzi.

Pēc aculiecinieku vārdiem, Hjū un Džemima, kas ilgu laiku rūpīgi slēpa savas romantiskās attiecības, izskatījušies kā apmāti viens pēc otra. Skatītājiem par prieku viņi, stāvot uz viesnīcas balkoniņa, neslēpa savu ilgo un kaislīgo skūpstu. Pēc pikantās izrādīšanās aktieris savai mīļotajai bija noorganizējis romantisku braucienu ar laivu.

Pirms kāda laika pāris tabloīdos bija bieži redzams starp baumām par zvaigžņu šķiršanos - 32 gadus vecā Džemima kādam izdevumam bija pasūdzējusies, ka viņi kopā pavada pārāk maz laika, turklāt viņa ir pārāk nogurusi no Grānta pārāk uzkrītošās nevēlēšanās iekārtot ģimenes dzīvi. Runas par pāra šķiršanos pastiprinājās pēc tam, kad Hjū nevēlējās pārcelties uz grezno Džemimas māju Londonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu