Dagmāra Amerikā atteikusi Lieliskajam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Pirms pāris nedēļām mūziķis Lauris Reiniks atgriezies no Amerikas, kur pabijis mēnesi - guvis iedvesmu topošajam albumam, atjaunojis Kalifornijā izdoto autovadītāja apliecību, kā arī ciemojies pie Dagmāras Legantes, raksta «Privātā Dzīve».

Žurnālam Lauris pastāstīja, ka Dagmāra dzīvo Ņujorkā pie kādas Amerikas latvietes un apmeklē aktiermeistarības kursus, kā arī meklē iespēju Amerikā izpausties kā aktrisei. Atgriezties Latvijā Dagmāra plānojot rudenī, kad beigsies kursi.

Dagmāra Ņujorkā piedzīvojusi piedzīvojusi kādu neparastu gadījumu. Viņa viesojusies pie draudzenes, kas strādā dārgā restorānā, un tieši tajā vakarā restorānā iegriezies arī aktieris Kriss Norts jeb Lieliskais vīrietis no seriāla «Sekss un lielpilsēta». «Vārds pa vārdam, un abi esot iepazinušies. Aktieris, labi iedzēris, pat esot piedāvājis Dagmārai pavadīt vakaru kopā, taču dabūjis kurvīti,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja Reiniks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu