Laikraksts: «Rīga 2000» varētu spēlēt Krievijas Superlīgā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Rīga200

Kā informē laikraksts «Diena» HK «Rīga 2000» prezidents Viesturs Koziols pasaules čempionāta laikā ar Krievijas Hokeja federācijas prezidentu Vladislavu Tretjaku apsprieduši «Rīga 2000» kluba iespējas spēlēt Krievijas Superlīgā.

Šobrīd Krievijas Superlīgā vairāki klubi piedzīvojuši finanšu krīzi - Maskavas «Dinamo», Maskavas «Spartak», Permas «Molot-Prikamje», kamdēļ tiek meklēti dažādi risinājumi. Kā viens no iespējamiem variantiem, pēc laikraksta «Diena» informācijas, ir rīdzinieku iespējas spēlēt vienā no spēcīgākajām Eiropas līgām.

Galīga skaidrība šajā jautājumā varētu tikt ieviesta līdz 10. jūnijam, kad apstiprinās dalībniekus, kalendāru un reglamentu. Baltkrievijas čempionvienība Minskas «Junost» pieteikusi savu dalību Krievijas augstākajai līgai, kur nākamsezon varētu aizliegt leģionāru klātbūtni komandā.

Pēc laikraksta «Diena» informācijas, no rīdzinieku rindām prom devies uzbrucējs Aigars Cipruss. Ģirts Ankipāns noslēdzis līgumu ar Minskas «Dinamo». Toivo Sūrso plāno spēlēt Habarovskas «Amur», kurš jau noslēdzis līgumu ar klubu. Savukārt par Georgiju Pujacu interesi izrāda gan «Amur», gan Pjotra Vorobjova vadītais Maskavas apgabala «Himik». Neskaidrība ir par Bo Geislera, Alekseja Hromčenkova, Mārtiņa Cipuļa un Mārtiņa Raituma eksistenci Latvijas čempionvienībā nākamsezon. Kā papildinājums jāmin «Liepājas Metalurga» uzbrucēja Jura Ozola un aizsarga Venta Feldmaņa pievienošanās «Rīga 2000».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu