Trīs rīdzinieki noslēguši līgumus ar Habarovskas «Amur»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā informē Krievijas laikraksts «Sport-Ekspress», trīs «Rīga 2000» hokejisti T.Sūrso, M.Širokovs un G.Pujacs panākuši vienošanos ar Krievijas klubu Habarovskas «Amur».

Uzbrucējs ar Igaunijas pasi Toivo Sūrso un aizsargi Maksims Širokovs un Georgijs Pujacs pērn spēlēja «Rīga 2000» sastāvā. Maksims Širokovs pēc sezonas beigām devās atrādīties Krievijas Superlīgas klubam Toljati «Lada», taču tagad nokļuvis Krievijas Augstākās līgas trešajā spēcīgākajā klubā Habarovskas «Amur». Viņam pievienojušies divi citi iepriekšējās komandas biedri.

Šobrīd nav skaidrības par Habarovkas «Amur» statusu. Klubs, līdzīgi kā «Rīga 2000», pretendē uz iekļūšanu Superlīgā atsevišķu finanšu problēmu neatrisinājušo klubu vietā. Ja «Amur» neizdosies iekļūt Superlīgā, tas spēlēs Krievijas Augstākajā līgā. Šajās sacensībās Krievijas Hokeja federācija apspriež iespēju nepielaist leģionārus, kamdēļ rīdzinieku trijotnes vieta klubā vēl nav pavisam droša.

Komanda parakstījusi līgumu arī ar Ukrainas izlases vārtsargu Igoru Karpenko. Klubu arī nākamsezon vadīs Baltkrievijas hokeja speciālists Andrejs Sidorenko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu