Hokeja izlasei būs jauns treneris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kā aģentūrai BNS pavēstījis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pēc tikšanās Maskavā ar līdzšinējo izlases galveno treneri Pjotru Vorobjovu abi izlēmuši, ka Krievijas speciālists neturpinās darbu ar Latvijas izlasi.

Sākotnēji par galveno problēmu tika uzskatīta šīssezonas Vorobjova vadītā kluba Maskavas apgabala «Himik» vēlme līgumā iekļaut punktu, kurš liegtu speciālistam trenēt Latvijas izlasi, tomēr pēc līguma parakstīšanas atklājās, ka šāda punkta nav.

Tikmēr Kirovs Lipmans vēlējies, lai Latvijas izlases treneris būtu kopā ar izlasi visos sagatavošanās posmos, ko nespēja apsolīt jaunais «Himik» treneris Pjotrs Vorobjovs (nesen parakstīja līgumu uz trim gadiem), kurš Maskavā abu pušu tikšanās reizē piedāvājis vienīgi palīdzību trenera palīga statusā.

Šobrīd LHF meklēs jaunu izlases treneri un, ja pieļauj iespēju, ka tam jābūt visai brīvam no kluba saistībām, visai liela iespēja ir šajā statusā redzēt Oļegu Znaroku. Tāpat neoficiāli pie kandidātiem tiek minēts Aleksandrs Beļavskis, kuram gan pēc aiziešanas no Zviedrijas Allsvenskan līgas kluba IF «Bjorkloven» esot piedāvāts vadīt kādu komandu. Iespējami arī citi risinājumi, kurus jau tuvākajā laikā jāizskata Kirovam Lipmanam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu