Anna Nikola Smita gaida bērnu no slavenību fotogrāfa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Bijušajai «Playboy» modelei Annai Nikolai Smitai būs meitiņa no slavenību fotogrāfa Lerija Birkheda, vēsta «imdb.com».

Birkheds apstiprināja grūtniecību, pavēstot interneta lapai «TMZ.com»: «Man tika pateikts, ka man būs bērns, es esmu redzējis ultraskaņas attēlus un runājis ar ārstiem. Es esmu ļoti sajūsmināts par iespēju kļūt par tēvu.»

Vēl nesen Birkheds noliedza baumas par Smitas grūtniecību, bet tagad uzsver, ka viņš piespiests noliegt šīs ziņas. «Iepriekš Hovards K.Sterns (Smitas advokāts) aicināja mani baumas noliegt,» viņš paskaidroja.

Sterns uz šādiem komentāriem atbildēja: «Anna grib, lai šis puisis turas tālāk no viņas dzīves, un acīmredzot viņam ir grūti ar to samierināties. Jūs varēsiet uzzināt [vai viņa ir stāvoklī] pavisam drīz.»

Labi informēta persona izteicās, ka Sterns, iespējams, noliedz baumas, jo Smita vēlas nākt klajā ar oficiālu paziņojumu pati. Birkheds atzina, ka viņš publiskojis informāciju, jo Sterns viņu medijos apvainojis.

«Hovardam jātiek pāri pašam savai greizsirdībai uz attiecībām starp mani un viņa vienīgo klienti,» piebilda fotogrāfs.

Tajā pašā laikā Smita, kura esot piektajā grūtniecības mēnesī, tiesā joprojām cīnās ar sava nelaiķa vīra Hovarda Māršala ģimeni par 400 miljoniem dolāru (218 miljoniem latu) no  viņa 1,5 miljardu dolāru (819 miljonu latu) bagātības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu