LNT rādīs leģendārās grupas «Pērkons» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Viņu mūziku aizliedza, bet tauta viņus mīlēja arvien vairāk! Viņi dzied dziesmas, kas latviešu sirdīm liek pukstēt straujāk. Visskandalozākās latviešu rokgrupas «Pērkons» 25 gadu jubilejas svinību koncertu skatieties LNT kanālā 11. jūnija plkst. 21.30.

Jūs piedalīsieties visīstākajās svinības, kurās kopā ar grupu «Pērkons» būs viņu draugi un kolēģi. Tā būs grupa «Menuets», kas faktiski uzskatāma par «Pērkona» pirmsākumiem, jo tieši tur satikās daļa grupas — brāļi Sējāni, Juris Kulakovs, Raimonds Bartašēvics un Ikars Ruņģis. Viesos aicināti arī citi slaveni latviešu mākslinieki, arī tādi, kas popularitātes saulītē nokļuvuši samērā nesen!

Bet galvenais — jūs dzirdēsiet «Pērkona» visīstākos grāvējus, kas Trešās atmodas laikā skaļi pateica to, par ko visi citi klusēja, jo baidījās runāt. Ne velti drosmīgo un revolucionāro dziesmu dēļ grupa «Pērkons» 1983. gadā tika aizliegta. Bet viņi turpināja spēlēt, dāvinot mums tādus neaizmirstamus koncertus kā tas, kas 1985. gadā vēl lielākiem burtiem ierakstīja «Pērkona» vārdu Latvijas mūzikas vēsturē.

Viņi turpina spēlēt joprojām, un šis jubilejas koncerts solās būt neaizmirstams!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu