Publiku pirms Billija Aidola koncerta iesildīs «Superhuman»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā iepriekš vēstīts, 5.jūlijā savas pirmo reizi Latvijā uzstāsies slavenais rokmūziķis Billijs Aidols. Pirms koncerta publiku iesildīs pašmāju grupa «SuperHuman».

Grupa «SuperHuman» dibināta 2004.gada vasarā, tās dalībnieki ir Latvijā jau pieredzējuši un atpazīstami mūziķi: «Uldis Blaževičs, kas ilgu laiku spēlējis ģitāru rokgrupas «Exit» sastāvā, Kristians Korns - darbojies dažādos pop/rok projektos, Eduards Matuļs - spēlējis grupās «Peec Lietus» un «Bardo Splash» un Dmitrijs Visuns - darbojies «Rubin Carter» un «Bardo Splash».

«SuperHuman» līdz šim ir muzicējuši vairākos Latvijas un arī Igaunijas rokfestivālos. 2005. gadā viņi izvēlēti kā vienīgie Latvijas pārstāvji lielākajā Baltijas rokfestivālā «Rabarock 2005». Iedvesmu savas mūzikas radīšanai un izpildīšanai grupa gūst no tādiem māksliniekiem kā «Motley Crue», Zakk Wylde & «Black Label Society», «Alice in Chains», «Velvet Revolver», «Metallica», «Live», u.c.

Billijs Aidols «Arēnā Rīga» uzstāsies, prezentējot savu jaunāko albumu «Devil's Playground». Rīgā, kur dziedātājs ieradīsies no Sanktpēterburgas, būs dzirdamas gan dziesmas no pēdējā albuma, gan iepriekšējo gadu grāvēji.
 
Biļetes uz koncertu joprojām nopērkamas «Biļešu Servisa» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu