Juliuss Šuplers trenēs Slovākijas izlasi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā vēsta Slovākijas masu mediji, par Slovākijas izlases galveno treneri kļūs Juliuss Šuplers, kurš, kā zināms, pēdējās sezonas trenēja Latvijas čempionvienību HK «Rīga 2000». Savukārt uz Latvijas izlases galvenā trenera posteni joprojām divi pretendenti.

J.Šupleru Slovākijas izlases galvenā trenera amatam rekomendējusi šīs valsts hokeja federācijas Treneru padome, un paradzems, ka oficiāli amatā viņš varētu tikt apstiprināts jau šīs nedēļas laikā.

Bez J.Šuplera Slovākijas Hokeja federācijas Treneru padome esot ieteikusi arī Janu Filcu un Janu Šterbāku, taču izvēlēts ticis J.Šuplers, kurš pret Latvijas valstsvienību varētu debitēt jau šī 11.novembrī Hanoverē «Vācijas kausa» ietvaros.

Savukārt Latvijas Hokeja federācijas (LHF) Treneru padomes sēdē tikušas izskatītas abu mūsu valstsvienības galvenā trenera amata kandidātu - Oļega Znaroka un Aleksandra Beļavska - piedāvātās programmas. Savu vērtējumu LHF Valdei Treneru padome sniegs piektdien.

Tiesa, kā informē laikraksts «Neatkarīgā», joprojām pastāv iespēja, ka uz izlases galvenā trenera amatu tiks izvirzīts arī kāds ārzemju speciālists, un paredzams, ka nākamnedēļ uz ASV izlidos federācijas prezidents Kirovs Lipmans, lai klātienē tiktos ar vairākiem šī amata tīkotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu