Paparaci! Ances meitas pirmie foto

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Girnis, «VZ»

Dziedātāja Ance Krauze līdz šim rūpīgi slēpusi savu meitiņu no sabiedrības uzmanības. «Vakara Ziņas» šonedēļ ieguva ekskluzīvus mazās Elīzas fotoattēlus.

Pēc gandrīz nedēļu ilgas gaidīšanas žurnāla «Vakara Ziņas» fotogrāfam izdevās kādā Rīgas klusā rajona parkā fiksēt populārās dziedātājas pastaigu ar meitiņu. Ance un Elīza ieradās ar automašīnu (kā novēroja «Vakara Ziņas», Elīza atradās speciālā bērnu krēsliņā un bija piesprādzēta). Novietojusi auto ielas malā, Ance izcēla no tā bērnu ratiņus un ielika tajos meitiņu. Abas pastaigājās aptuveni 30 minūtes, tad atgriezās pie mašīnas un devās prom (pirms sēšanās pie stūres Ance vairākas minūtes ar kādu runāja pa mobilo tālruni).

Mediji jau rakstīja, ka Ances Krauzes un viņas drauga uzņēmēja Valda Siliņa pirmdzimtā Elīza nāca pasaulē šā gada 17. maijā Rīgas Dzemdību namā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu