«Borowa MC» jūk ārā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No drošiem neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka grupa «Borowa MC» jūk ārā dziedātājas Guntras Kuzminas privātās dzīves problēmu dēļ.

No šovbiznesa aizkulisēm «Vakara Ziņām» kļuvis zināms, ka pērn strauji popularitāti ieguvusī latgaliešu grupa «Borowa MC» praktiski ir izjukusi. Tiesa gan, grupas puiši — Aigars Runčis un Ingars Gusāns — pagaidām publiski šo informāciju noliedz. Tomēr grupai tuvu stāvoši cilvēki ir pārliecināti — dziedātājai Guntrai Kuzminai ir problēmas personiskajā dzīvē, tāpēc viņa vairs nevēlas (nevar?) turpināt sadarbību ar grupu. Uz žurnāla vairākkārtējiem mēģinājumiem sazināties telefoniski Kuzmina nereaģēja.

«Arī es esmu dzirdējis šādas runas, ir pat radusies sajūta, ka visi gaida, kad mēs izjuksim. Ar visu atbildību varu teikt, ka tās ir muļķības. Mūziķi mūsdienās izmanto izjukšanas un apvienošanās skandālus popularitātes veidošanai un, ticiet man, ja kaut kas tāds patiešām notiks, jūs to uzzināsiet,» — tā Ingars Gusāns. Viņu papildina Aigars Runčis: «Mums ir tādi savdabīgi joki un cilvēki, kas nesaprot mūsu humoru, iespējams, uztvēruši nopietni kādu izteikumu par izjukšanu. Mums ir daudz ideju un lietu, pie kurām strādājam. Nupat pabeidzām darbu pie dziesmas «Silva» videoklipa filmēšanas. Līgovakarā uzstāsimies Doma laukumā, pēc tam vasarā ir daudz koncertu.»

Izskanējušo informāciju, ka Guntra ir grupas izjukšanas iemesls, puiši neapstiprināja, tomēr nenoliedza — meitenei šis nav vieglākais brīdis dzīvē. Pēdējos koncertos viņa esot mazāk dziedājusi slimības dēļ, taču arī privātajā dzīvē Guntrai «esot zināmi saspīlējumi». Kā norāda šovbiznesa aprindu pārstāvji, saplānotais koncertu grafiks nebūt nav iemesls uzskatīt, ka ar «Borowa MC» viss ir kārtībā. «Mums visiem šis mēnesis ir grūts, jo man ir jānokārto sesija, Ingaram jāpieņem eksāmeni, un Guntrai jānoslēdz mācību gads. Jūnijā ir mazāk koncertu, lai varētu arī mazliet atpūsties un atgūt spēkus. Visas problēmas ir laicīgas un pārejošas. Mēs vēl tik drīz netaisāmies izjukt,» Runčis mierina «Borowa MC» cienītājus. Neraugoties uz viņa teikto, Latvijas dziedātājām jau izteikti neoficiāli piedāvājumi aizstāt «Borowa MC» solisti, un tas nebūt neliecina par grupas stabilitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu