Nikola Kidmena salaulājusies

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Romantiskā mijkrēšļa ceremonijā, kas notika baznīcā Sidnejā, aktrise Nikola Kidmena vakar salaulājās ar mūziķi Kītu Arbenu.

Baznīcas tuvumā bija pulcējušies vairāki simti ar «Oskaru» apbalvotās aktrises pielūdzēju. Viņa krēmkrāsas «Rolls Royce» automašīnu kolonnas pavadībā piebrauca pie svētnīcas pussešos pēc vietējā laika, ziņo «Reuters».

Starp viesiem bija gan aktieris Rasels Krovs, gan režisors Bezs Lūrmens («Romeo un Džuljeta», «Mulenrūža»), gan bijušais grupas «Crowded House» dziesmu autors un dziedātājs Nīls Finns. «Šis ir īpašs mīlasstāsts,» par ceremoniju sacīja B. Lūrmens. N. Kidmena un K. Arbens iepazinās 2005. gadā svinīgās pusdienās, ko Losandželosā rīkoja Austrālijas valdība, lai godinātu savus tautiešus.

Sākotnēji N. Kidmena vēlējās savu kāzu ceremoniju turēt slepenībā un uz žurnālistu jautājumiem par iespējamām precībām neatbildēja, tomēr aktrises tēvs izpļāpājās. Arī ielūgtajiem viesiem bija jāzvēr, ka pasākumā notikušo turēs noslēpumā, līdz ar to dzeltenā prese var tikai minēt, kā notika pasākums. Nedēļu pirms kāzām korespondenti bija gandrīz pārvākušies uz dzīvi pie N. Kidmenas mājas un ziņoja par visu redzēto.

Pēc ceremonijas priesteris Pols Kolemens atklāja, ka jaunajam pārim vēlējis atrast laiku, ko pavadīt kopā, darīt romantiskas lietas un nekas nešķirties bez skūpsta.

39 gadus vecajai aktrisei pirms šīs bija desmit gadus ilgusi laulība ar Tomu Krūzu, kas tika šķirta 2001. gadā. Tomēr pēc šķiršanās viņi esot palikuši draugi un kopīgi uzrauga abus adoptētos bērnus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu