Holivudas «labākā» figūra — Džesikai Simpsonei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: k57.com

Nesen veiktā aptaujā noskaidrojies, ka Džesikai Simpsonei ir labākā figūra Holivudā.

Žurnāls «In Style», vēloties noskaidrot, kurai Holivudas skaistulei ir visefektīgākais augums, veica aptauju, kurā žurnāla lasītājiem bija jānosauc «karstākais miniatūrais ķermenis», «karstākais bikini», «visefektīgāk trenētais ķermenis» un, galu galā, «labākā Holivudas figūra».

Kaut arī piedalīties balsojumā tika aicināti visi žurnāla lasītāji, šķiet, aktīvākie šoreiz bija vīrieši. Galvenajā nominācijā — «Labākā figūra Holivudā» — uzvara gandrīz vienbalsīgi tika piešķirta kuplo krūšu īpašniecei Džesikai Simpsonei, bet tas gan nav nekāds pārsteigums — dažādos pievilcīgāko sieviešu topos viņa parādās ar apskaužamu regularitāti.

Arī citās nominācijās uzvarēja skaistules, kuru vārdi regulāri redzami neskaitāmajos «seksīgāko krūšu,» «slaidāko kāju» un «veselīgāko matu» topos.

Par «bikini skaistuli» tika atzīta Džesika Alba, «vislabāk trenētais ķermenis» ir filmas «Van Helsings» zvaigznei Keitai Bekinseilai, ko gan nenovīdīgākās sievietes aprej par silikona krūtīm un riebīgu raksturu, taču pat, ja tā ir tiesa, izskatās, ka vīriešiem tas patīk.

Jāteic, ka uz šā fona diezgan neparasti izskatās Rīzas Viterspūnas uzvara nominācijā «Karstākais miniatūrais ķermenis». Divu bērnu māte, kas tiek pieskaitīta intelektuālajām aktrisēm, tabloīdu veidotajos topos parādās diezgan reti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu