Billija Aidola koncertus Baltijā iesildīs pašmāju «SuperHuman»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz Baltijas valstīs ar saviem koncertiem viesosies Billijs Aidols. 5. jūlijā leģendārais mākslinieks uzstāsies «Arēnā Rīga», bet 6. jūlijā paredzēts koncerts Viļņā. Gan Latvijas, gan Lietuvas galvaspilsētā publiku pirms dziedātāja uznāciena iesildīs Latvijas grupa «SuperHuman».

«Šis ir nozīmīgs notikums mums. Ne tik bieži Latvijas rokgrupas tiek pie koncertiem ar šāda statusa mūziķiem, turklāt divos pēc kārtas, arī ārzemēs. Pats Billijs un viņa ģitārists Stīvs Stīvenss mums ir lielas autoritātes! Tas ir tikpat patīkami kā mūsu uzstāšanās pagājušā gada Igaunijas «Rabarock» u. c. lielos festivālos,» uzskata grupas ģitārists Uldis.

Pēdējā gada laikā «SuperHuman» piesaistījusi sev uzmanību ar neparastu tēlu un ekspresīvu izpildījumu. Grupas pēdējais singls «Voices» jau vairākas nedēļas atrodams «Radio SWH Rock» topā, bet jau pavisam drīz radio ēteru sasniegs grupas jaunā dziesma «Kad nakts». Šī dziesma ļaus cilvēkiem novērtēt grupas lirisko pusi.

www.superhuman.lv

Billija Aidola koncerts Latvijā notiks «Arēnā Rīga» 5. jūlijā. Biļetes joprojām nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu