Klaudijas Šīferes ģimeni apdraud futbols

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Supermodeles Klaudijas Šīferes un filmu producenta Metjū Vona ģimene piedzīvo nopietnu pārbaudījumu pasaules futbola čempionāta dēļ.

Laulātā pāra attiecības ir saspīlētas, jo abi ir divu dažādu izlašu fani. Klaudija, kas čempionāta atklāšanas ceremonijā Minhenē kopā ar futbola zvaigzni Pelē stadionā ienesa čempionāta trofeju, kopā ar radiniekiem un draugiem, tērpusies Vācijas izlases futbolkreklā, atbalsta dzimtās Vācijas izlasi. «Uzreiz pēc atklāšanas ceremonijas es ietērpos Vācijas izlases kreklā, un aktīvi jūtu līdzi savai komandai,» sacīja skaistule. Savukārt otrajās mājās Londonā Klaudijas vīrs aktīvi jūt līdzi Anglijas valstsvienībai.

Šīfere izteicās, ka tas abiem ir nopietns pārbaudījums. Turklāt, ja abas komandas satiksies laukumā, situācija būs pavisam nožēlojama, jo nav iespējams just līdzi pretiniekiem. «Es patiešām ceru, ka abas komandas sastapsies pēc iespējas vēlāk, lai pēc iespējas ilgāk saglabātos miers mājās,» teica gaišmatainā modele.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu