«Jautājumi zem deķa» 2. Kā atrast «G» punktu un citas gudrības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Es gūstu baudu, ja man stimulē klitoru. Varbūt pāris reizes mūžā man ir bijis orgasms no vīrieša locekļa manā vagīnā. Ko nozīmē «G» punkts, es nezinu. Un nesaprotu, kā šādu orgasmu sasniegt.

Lūdzu, pastāstiet man, ko darīt? Gribētu uzzināt, ko darīt tīri tehniski, jo man ir labs, mīlošs vīrs.
(Siev. 30 g.)

Ar jēdzienu «G - punkts» apzīmē apvidu dzimumorgānu rajonā, kur atrodas nervu receptoru sakopojums. Sievietei tas atrodas uz maksts augšējās sieniņas apmēram 5 cm no ieejas makstī. Vīrietim šis punkts atrodas uz priekšdziedzera. Tā loma orgasma rašanās procesā medicīnā nav pārliecinoši pierādīta.

Vaginālā orgasma rašanās ir atkarīga no maksts gļotādas iestiepuma un dzemdes kakla kairinājuma. Bieži pāri, kur sieviete seksa laikā negūst vaginālo orgasmu, lai pārliecinātos par šīm lietām, iegādājas vibratoru, kas izmēru ziņā ir lielāks nekā partnera dzimumloceklis. Un nav brīnums, ka, lietojot vibratoru, sieviet sāk izjust vaginālo orgasmu.

Varētu ieteikt Jūsu gadījumā rīkoties līdzīgi, lai pārliecinātos, ka vaginālā orgasma sasniegšana ir lielā mērā atkarīga tieši no dzimumlocekļa izmēra!

* * *

Vai sieviete var palikt stāvoklī vakara seksa laikā, ja vīrietim sekss ir bijis arī no rīta? Citiem vārdiem sakot, vai vīrieša sperma pret vakaru vēl palika apaugļotspējīga, vai tomēr tā bija neaktīva?
(Vīr. 30 g.)

Protams, ka var! Sieviete var palikt stāvoklī arī viena seksa laikā, ja vīrietim notiek sēklas noplūde vairākas reizes. Stāvoklī var palikt pēc jebkuras sēklas noplūdes, neatkarīgi no tā, vai vīrietim bijusi sēklas noplūde no rīta vai pirms stundas. Arī pēc sēklas noplūdes, turpinot dzimumaktu, pastāv neplānotas grūtniecības risks (ja netiek lietots prezervatīvs).

 * * *

Man nesen bija pirmais sekss. Manam partnerim prezervatīvu nepatīk lietot, bet es to viņam lūdzu, un viņš to no sākuma uzvilka, bet pēc laiciņa novilka, un kādas 5 minūtes mēs darījām to bez prezervatīva.

Kurā brīdī tieši zēnam iznāk ārā tas, kuram nevajadzētu iekļūt meitenē, lai paliktu stāvoklī? Pēc 1—2 dienām man uz dzimumorgāniem uzmetās kādas 3—4 pumpiņas ar baltiem galiņiem un nedaudz sāpēja vagīna, vai tas ir normāli?
(Siev. 17 g.)

Runa ir par sēklas noplūdi — ejakulāciju. Sēklas noplūde vīriešiem notiek tad, kad ir pietiekami liels dzimumlocekļa kairinājums, tad pa urīnkanālu tiek no organisma izvadīta sperma — notiek ejakulācijas process. Pēc sēklas noplūdes vīrietim iestājas atslābuma fāze, kuras laikā lielākajai daļai vīriešu pavājinās erekcija. Likumsakarīgi, ka sēklas noplūde parasti notiek dzimumakta beigās vai, pareizāk sakot, pēc sēklas noplūdes viss beidzas…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu