«Jautājumi zem deķa» 3. Ko darīt ar manu dzimumlocekli?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Man ir neliela problēma — mans dzimumloceklis nav taisns, tas ir noliekts uz kreiso pusi. Dzimumakti man ir bijuši pat ļoti daudz, bet dažām meitenēm tas liekas pretīgi. Kā var mājas apstākļos viņu iztaisnot?
(Vīr. 18 g.)

Ļoti bieži lielāks vai mazāks dzimumlocekļa izliekums nopietni traucē seksuālo kontaktu laikā tieši vizuāli, līdz ar to vīrietis seksa laikā cenšas rīkoties tā, lai partnere to neredzētu, un tas traucē brīvu seksuālo attiecību veidošanos.

Ja partnere izteikusi kādu piezīmi vai uzdevusi jautājumu par dzimumlocekļa izliekumu — vīrietim tas rada nopietnas psiholoģiskās problēmas, kas var traucēt turpmākajā seksuālajā dzīvē.

Līku dzimumlocekli var iztaisnot, bet tas prasa laiku — pusgadu un ilgāk. Viena no elementārākajām un progresīvākajām metodēm ir speciāla aparāta Andro-Penis lietošana. Nēsājot Andro-Penis, pusgada laikā ir iespējams iztaisnot dzimumlocekļa izliekumu aptuveni par 70%. Nedaudz izliektu dzimumlocekli iztaisnot ir grūti. Pamatā jau viss atkarīgs no vīrieša motivācijas un vēlmēm mainīt un attīstīt savu dzimumlocekli.

* * * 

Man ir tāds jautājums — vai ir iespēja palielināt dzimumlocekli mājas apstākļos? Ja var, tad kā un ar kādiem paņēmieniem?
(Vīr. 22 g)

Jā, mājas apstākļos ir iespējams palielināt dzimumlocekli. Viena iespēja ir regulāri veicot specifiskas dzimumlocekļa masāžas. Ir iespējams nēsāt speciālas ierīces — Andro-Penis, kas noslogo dzimumlocekļa saites un tā rezultātā tiek panākts dzimumlocekļa pagarinājums. Iespējams lietot vakuumsūkņus, bet ne tos, kurus pārdod intīmo preču veikalos.

Lietojot vakuumsūkņus, ir jāizmanto speciālas programmas; vienkārša to lietošana nekādu labumu nedos, ja nu vienīgais, dzimumlocekļa paresninājumu uz to brīdi, kamēr lieto vakuumsūkni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu