Cik ilgi kopojas tārpi?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Šie ir tikai daži fakti par un ap seksu. Pēc principa: kas tik viss nenotiek pasaulē! Vai arī: kas to būtu zinājis! 

  • «New England Journal of Medicine» apgalvo, ka  pilnmēness laikā sieviešu seksuālā aktivitāte pieaug par 30%.
  • Daudzi seno laiku filozofi nešaubīgi ticēja, ka ar katru sēklas noplūdi vīrietis zaudē noteiktu daudzumu smadzeņu. Sēklu viņi sauca par «cerebri stillicidium» — «smadzeņu pilēšanu».
  • Viduslaikos uzskatīja, ka taisni kaunuma mati liecina par biežu masturbēšanu. Tādēļ šajā laikā plaši ieviesās miniatūri matu rullīši, ar kuriem sprogoja kaunuma matus.
  • Agrāk vairākās karību ciltīs bija ticējums, ka vīrs un sieva nedrīkst nodarboties ar seksu naktī. Indiāņi ticēja, ka naktī ieņemts bērns piedzims neredzīgs.
  • Bitēm dzimumakta ilgums ir divas sekundes, kaķiem — astoņas sekundes, brūnajiem lāčiem — no vienas līdz trim minūtēm, bet tārpiem — četras stundas. Taču absolūtās čempiones dzīvnieku pārošanās ziņā ir ūdeles, kas spēj kopoties veselas astoņas stundas no vietas.
  • Agrāk Jaungvinejas tuvumā esošajā Jaunīrijas salā laulātais pāris nedrīkstēja nodarboties ar seksu tajā laikā, kad viņu cūka bija grūsna. Pilnīga atturība bija jāsaglabā līdz brīdim, kamēr sivēni sasniedza viena mēneša vecumu.

Materiāli no Lū Pedžates grāmatas «Lielais O»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu